nb1.hu

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – válogatott a Haladásnál

Megvan az Eger negyedik szerzeménye, próbázók Érden.

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani. Ezt a típusú hírfolyamot 15 évvel ezelőtt csináltuk elsőként Magyarországon!

Fontos, hogy nemcsak már végbement átigazolási, hivatalosan bejelentett tényeket, hanem híreket is közlünk a folyamatról, melyek viszont nem garantálják azt, hogy a végkifejlet is az lesz, ami adott pillanatban jelezve van. Tehát ha azt jelezzük, hogy egy adott klub érdeklődik egy játékos iránt, az nem azt jelenti, hogy a játékos mindenképpen ahhoz a klubhoz szerződik, de abban a pillanatban, amikor hírt adunk róla, az történik, amit jelzünk. Nemrég híre ment, hogy Novothny Soma iránt érdeklődik a Kisvárda. Ez tény, de nem azt jelenti, hogy a támadó végül majd Várdára szerződik, mert kaphat máshonnan is ajánlatot vagy a klub talál jobbnak gondolt megoldást helyette.

Azt is átigazolási hírnek tekintjük, ha egy médium átigazolási hírről számol be” – írtuk december elején, amikor elindítottuk átigazolási közvetítésünket.

Most viszont elérkezett a hajrá ideje, hiszen február 14-én éjfélig lehet hivatalosan igazolni. Ezért a hajrára való tekintettel új hírfolyammal jelentkezünk, de az eddigi fejlemények erre a linkre kattintva és a cikk alján is elérhetőek lesznek.

Február 10., hétfő

14.47: Újabb edzőváltás lehet az NB I-ben

ZTE: edzőváltás? – NB1.hu

Az újonc ZTE nehéz helyzetben van. A kék-fehér együttes a 11. helyen áll a táblázaton, a legutóbbi 4 bajnokiján csupán 1 pontot szerzett. A gárda a hétvégén a Honvédtól szenvedett 2-0-s vereséget. Honlapunk információi szerint a vezetőség megköszöni Dobos Barna munkáját. A trénertől Márton Gábor veheti át a stafétát.

13.57: Nyilatkozatot adott a DEAC új játékosa

DEAC: az új játékos elmondta, mikor vonulhat vissza

A DEAC a második helyen áll az NB III Keleti csoportjában. A debreceni együttes hátránya csak 2 pont a listavezető Füzesgyarmattal szemben. A cívisvárosiak szeretnének feljutni a másodosztályba, ebben segíthet Rezes László. A 32 éves labdarúgó korábban a Loki futballistájaként komoly sikereket ért el: négyszer nyerte meg az NB I-et, a Magyar Kupában pedig 3 aranyérmet gyűjtött.

Február 9., vasárnap

17.28: Új igazolás Egerben

Megvan az Eger negyedik igazolása

 

13.16: Válogatott játékost igazolt a Haladás

Háromszoros bajnok és válogatott támadót igazolt a Haladás

 

07.49: Próbázok Érden

Két próbázó Érden

 

Február 8., szombat

20.04: Nikolics visszatért

Nikolics visszatért: tartották a szavukat a fehérváriak – videó, képek – NB1.hu

Tegnap sajtótájékoztatót tartott a Mol Fehérvár FC, az összejövetelen a klubhoz visszatérő Nikolics Nemanja, valamint Kovács Zoltán sportigazgató válaszolt az újságírók kérdéseire. Az igen őszintére sikerült rendezvényen Kovács és Nikolics is elmondta, hogy a támadónak elkészültek a pályára lépéshez szükséges iratai, ezért benne lesz majd a Mezőkövesd elleni mérkőzés keretében.

11.48: Több játéklehetőséget szeretnének.

Két fiatalt adott kölcsön a Siófok

Több játéklehetőséget szeretnének. Két játékost is kölcsönadott fél évre a Siófok, Benke András és Csibra Dániel a több játéklehetőség reményében szerepel majd Hévízen. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

Február 7., péntek

18.54: Hivatalos bejelentés

Kispestről igazolt kapust az Újpest – NB1.hu

ÍME AZ ÚJPEST BEJELENTÉSE: ,,Tomori Zoltán lila-fehérben folytatja pályafutását A fiatal hálóőr az őszi szezonban még a Budapest Honvéd második csapatánál szerepelt, onnan tette át székhelyét a Megyeri útra. A 20 éves, 194 cm-es, 77 kilós játékos a papírok aláírását követően így nyilatkozott honlapunknak: „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

16.11: Hivatalos bejelentés

Kecskemét: megvan a negyedik igazolás

ÍME A KECSKEMÉT NB1.HU-HOZ ELJUTATOTT KÖZLEMÉNYE: ,,Megvan a KTE HUFBAU negyedik téli gazolása is, Károly Bálint személyében támadószellemű játékossal bővültek a szakmai stáb variációs lehetőségei. A 27 esztendős, szélsőként és támadó középpályásként is bevethető játékos Keszthelyről indulva a ZTE és a Puskás Akadémia utánpótlásában pallérozódott, a felnőttek közt a 2012/2013-as szezonban mutatkozott be a Videoton NBIII-as csapatában.

15.21: Boldog – állítja a válogatott csapatkapitánya

Átigazolás: Dzsudzsák újra megszólalt – NB1.hu

MLSZ A magyar válogatott csapatkapitánya még a hivatalos bejelentés előtt maga megerősítette meg az mlsz.hu-nak, hogy az egyesült arab emírségekbeli al-Ain-ban folytatja pályafutását. A 108-szoros magyar válogatott új csapata 2018-ban a klubvilágbajnokság ezüstérmese volt, de a mostani szezonban is bajnoki címet szeretne szerezni és az Ázsiai Bajnokok Ligájában is a lehető legtovább szeretne eljutni.

12:33: Változások a keretben a BKV-nál

BKV Előre: négy távozó, egyetlen érkező

Mégis marad a közönségkedvenc. Négy játékos is elhagyja a NB III Nyugati- csoportjában szereplő BKV Előre gárdáját, hiszen Wágner Richárd, Kálmán Zsolt, Szedlacsek János Bence, Rosta Levente is máshol folytatják pályafutásukat. A legtöbb időt, 6 évet a 26 éves Kálmán Zsolt töltött az Előre csapatánál.

 

12.31: Dzsudzsák Balázsról is megkérdezték a sportigazgatót.

Élő közvetítés Nikolics Nemanja bemutatásáról – NB1.hu

A tervek szerint 13.30-tól mutatja be a Mol Fehérvár FC Nikolics Nemanját, a gárda régi-új játékosát. Az eseményről élő közvetítéssel jelentkezünk, amint elkezdődik a bemutatás, ez a cikkünk percenként, magától frissül! 13.24: Bejelentésre került, hogy az edzés elhúzódása miatt 10 perccel később kezdődik a sajtótájékoztató. 13.42: Kezdődik.

09.32: Egybehangzanak a sajtóhírek:

Itt folytatja Dzsudzsák Balázs – NB1.hu

Az UAESoccer szerint az Al-Ain csapatában folytatja Dzsudzsék Balázs. Az Al-Ain hivatalos bejelentést még nem tett, de a legtöbb arab lap már kész tényként kezeli a transzfert. A magyar válogatott játékos hétfő este jelentette be, hogy elhagyja a klubját. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

09.14: Reakciók a szélviharról is

Hatvan: kizárt Ózdból tesztelnek

Reakciók a szélviharról is. Hatalmas szélben lépett pályára a Hatvan az Iváncsa ellen egy felkészülési meccsen, az időjárás volt a legnagyobb ellenfél mind a két csapat számára. A Hatvanban egy új arc is feltűnt, Zöllei Tibort, a kizárt Ózd játékosát tesztelik. Gulyás Gábor így értékelt a meccs után: „Szakmailag nehéz értékelni a találkozót, mivel hatalmas szélben kellett játszanunk.

Február 6., csütörtök

20.08: Távozó a DVTK-tól

DVTK: légiós távozott – NB1.hu

 

16.49: Érdekes részletek Nagy Dominik jövőjéről

Érdekes részletek derültek ki Nagy Dominik jövőjéről – NB1.hu

 

16.27: Három új játékos Egerben?

Korábbi NB II-es csatár és még két játékos is Egerben?

 

14.40: Edzőváltás az élvonalban

Bódog Tamás újra NB I-es csapatot irányíthat – NB1.hu

Bódog Tamás a Kisvárda vezetőedzője lett. A várdai együttes ebben az évben 3 meccsen csupán 1 pontot szerzett: a Fraditól és a Mezőkövesdtől vereséget szenvedett, a ZTE-vel 1-1-es döntetlent játszott. A csapat jelenleg a 10. helyen áll a táblázaton, a 11. pozíciót birtokló egerszegiek hátránya 3 pont a Kisvárdával szemben.

12.33: Újra az NB I-ben szerepel

MOL Fehérvár: Nikolics visszatért! – NB1.hu

Nikolics Nemanja a MOL Fehérvárban folytatja a pályafutását. A magyar válogatott futballista döntése abból a szempontból nem meglepő, hogy az nb1.hu-nak már májusban arról beszélt, hogy nem zárja ki a fehérvári visszatérést. A Los Angeles FC otthonában játszott magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradó hajnal a Chicago Fire, a magyar válogatott Nikolics Nemanja csapata.

10.47: Két játékossal erősített a Szolnok

Szolnok: NB I-es tapasztalattal rendelkező játékosok érkeztek

Két futballistával bővült a keret. A szoljon.hu értesülései szerint Albert Ádám és Novák Csanád is a Szolnokban folytatja a pályafutását. A portál kiemeli, hogy a klub részéről még hivatalos bejelentés nem történt, de az MLSZ adatbankjában már mindkét futballista a szolnoki keret tagja. Novák játékjogát a Mezőkövesd birtokolja, a Tisza-parti alakulathoz kölcsönben érkezett.

Február 5., szerda

18:04: Hivatalos bejelentés

 

Eger: két újabb távozó

Az NB III Keleti-csoportjában szereplő Eger csapata klubhonlapján adta hírül, hogy ketten távoznak az egyesülettől. A 24 éves Benke Norbert és a 19 esztendős Bartusz Dániel is máshol folytathatja pályafutását. Benke váltása nem meglepő, hiszen már korábban is távozni akart a klubtól, de a csatár eligazolása érzékenyen érintheti a piros-kékeket, hiszen 13 mérkőzen, 940 percet töltött ősszel a pályán a támadó, és 4 gólt is szerzett csapatának.

16.35: Hivatalos bejelentés

Visszatért szülővárosába a szegedi focista

1997. december 19-én született, Szegeden mégpedig egy igen sportos családba. Bátyja jelenleg is a szegedi jégkorong csapat tagja és Dominik is megismerkedett már nagyon fiatalon a hokival, de végül a labdarúgást választotta. A Tisza-Volánból egyenesen a Budapest Honvédhoz került, ahol elsajátította a labdarúgás alapjait és bekerült a korosztályos válogatottakba is.

14.06: Megszólalt Dzsudzsák 

Szakítás: Dzsudzsák megtörte a csendet – NB1.hu

Az nb1.hu már hétfő óta foglalkozik Dzsudzsák Balázs helyzetével. Portálunk a hét elején számolt be arról, hogy a magyar válogatott futballista valószínűleg új csapatban folytatja a pályafutását. Az Ittihad Kalba a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben köszönetet mondtak Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel volt, hogy a klub bejelentette a holland Navarone Foor érkezését.

13.38: Jól sikerült a bemutatkozása

NB II-es játékossal erősíthet a Cegléd

Jól sikerült a bemutatkozása. A harmadosztályú csapatok is készülnek a bajnokság tavaszi folytatásra. Cegléden sem lógatják a lábukat a játékosok. A Pest megyei alakulat a harmadik helyen áll jelenleg az NB III Keleti csoportjának a táblázatán. A szoljon.hu információ szerint támadóval bővülhet a ceglédiek kerete: a csapatnál szerepel próbajátékon a 22 esztendős Laczkó Milán.

12.49: Védőt igazoltak

Jászberény: fiatal védő érkezett

Az egyik kiszemelttel nem tudtak megállapodni. Az NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberény a hatodik helyről várhatja a tavaszi folytatást. A vezetőség megállapodott Ágoston Kristóffal, a 20 esztendős védő a tavaszi idényben kölcsönben szerepel a klubban – számolt be a harmadosztályú egylet.

12.26: Fiatal kapussal erősítettek

Kapust igazolt a Mezőkövesd – NB1.hu

Danylo Riabenko a Mezőkövesdben folytatja a pályafutását. A 21 éves hálóőr már az Újpest elleni mérkőzésen is bekerült a kövesdi csapat keretébe. Íme a mezőkövesdiek közleménye az új játékosról: "Danylo Riabenko személyében egy 21 éves, 194 cm magas ukrán nemzetiségű hálóőrrel erősített klubunk a tegnapi nap folyamán, a játékos az Újpest elleni OTP Bank Liga mérkőzésen már a kispadon ült.

10.17: Kádárnak vannak megkeresései

Dzsudzsák egykori csapata vinné Kádárt? – NB1.hu

Honlapunkon már kedden olvashattak arról, hogy Kádár Tamás a második csapattal (vagyis az ifjúságiakkal) készülhet. Ukrán sajtóhírek szerint ennek az a magyarázata, hogy Kádár összeszólalkozott a Dinamo Kijev vezetőedzőjével, Olekszij Mihajlicsenkóval.

Február 4., kedd

22.26: Nagyon ért a focihoz és elképesztő klubnak szurkol.

Argentína összes átélt fájdalma – interjú a Fradi téli igazolásával – NB1.hu

Ha egyszer, valamilyen oknál fogva nem lehetnék magyar (rosszul vagyok, ha belegondolok), akkor azt kérném Istentől, pontosabban Diego Armando Maradonától, hogy argentin lehessek. Méghozzá a szenvedély miatt! Imádom az argentin foci és kosármeccsek hangulatait, azt, ahogy a pályán küzdenek a felek, illetve azt, ahogy a lelátón megőrülnek az emberek.

18.03: Friss infók a Vidi leendő szerzeményéről

Kiakadt a románok elnöke: a Vidihez "üldözi" a játékost – NB1.hu

 

15.09: Érdekes információk

Klubváltás előtt: újabb részletek Dzsudzsák ügyében – NB1.hu

Az nb1.hu már hétfő este beszámolt arról, hogy valószínűleg új csapatban futballozhat Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott futballista mostani klubja, az Ittihad Kalba érdekes posztokat tett közzé a közösségi oldalán, többek között köszönetet mondott Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel lehet, hogy a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését.

14.41: NB I-es rutinnal rendelkező labdarúgó is érkezett

Komárom: három játékossal erősítettek

NB I-es tapasztalattal rendelkező futballista is érkezett. A komáromi futballisták is készülnek az NB III folytatására. Az együttes jelenleg a hetedik helyen áll a Nyugati csoportban, az ősszel 23 pontot szerzett. A vezetők próbálják a keretet is megerősíteni a tavaszi idényre. A klub bejelentése szerint a Komáromban folytatja a pályafutását Horváth Dávid és Horváth Roland.

11.05: Komoly NB I-es tapasztalata van

DEAC: négyszeres magyar bajnok játékos érkezett

Rutinos futballistával erősítettek a debreceniek. Az NB III Keleti csoportjában a második helyről várhatja a DEAC a tavaszi folytatást. A csapat hátránya csupán 2 pont a listavezető Füzesgyarmattal szemben. A debreceni alakulatnál abban bíznak, hogy az együttes a következő szezonnak már az NB II-ben vághat neki.

9.53: Rossz hírt kapott Kádár

Dinamo Kijev: döntöttek Kádár Tamásról – NB1.hu

A Dinamo Kijev a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy Kádár Tamás a szakmai stáb döntésének értelmében a második csapattal, vagyis az ifjúságiakkal készülhet. A futballista helyét a mindössze 20 esztendős Alekszandr Romancsuk vette át a Dinamo névsorában.

9.11: Újabb részletek Dzsudzsák átigazolási ügyében

Kiderült, miért mondhat le a klubja Dzsudzsákról – NB1.hu

Hétfőn este az nb1.hu beszámolt arról, hogy Dzsudzsák Balázs klubja, az Ittihad Kalba Fc eléggé érdekes bejegyzéseket tett közzé az Instagramon. A klub köszönetet mondott a magyar válogatott futballistának, emellett a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését, az új játékos a hetes mezben fog játszani új csapatában, ami eddig Dzsudzsák mezszáma volt.

8.41: Parádés formában van a magyar játékos

A valószínűleg klubot váltó Bese újabb villanása – videó – NB1.hu

A francia másodosztályban a Le Havre a Grenoble otthonában vendégeskedett. A meccsen a Le Havre szerezte meg a vezetést: Thiare villant meg az 53. percben. A gólnál fontos szerepet játszott Bese Barnabás is, hiszen a magyar válogatott játékos adta az asszisztot.

Február 3., hétfő

22.20: Hivatalos bejelentés

Újabb játékossal erősödött a Kaposvár – NB1.hu

,,Újabb labdarúgóval erősített csapatunk, hiszen a Farkas Aurél is zöld-fehérbe öltözik. A középpályás legutóbb a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár gárdájában szerepelt. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

22.11: Sejtelmes posztok a klubjától

Dzsudzsák távozik? – NB1.hu

A legutóbbi hírek szerint, szinte biztos volt, hogy Dzsudzsák Balázs hosszabbít a klubjával. Azonban most sokat sejtető posztok jelentek meg az Ittihad Kalba Fc Instagramján. Bejelentették az új 7-es számú játékost, ezt a számot eddig a magyar válogatott futballista viselte. Valamint egy köszönetnyilvánító kép is megjelent, melyen Dzsudzsák szerepel.

19.34: Hivatalos bejelentés

Bajnokok Ligája veteránnal erősített a Kisvárda – NB1.hu

ÍME A KISVÁRDA BEJELENTÉSE: ,,Gheorghe Grozav és Claudiu Bumba után újabb, a román válogatottban is megfordult játékost igazoltunk. A felnőtt nemzeti csapatban 2011 és 2017 között 12-szer, az U21-esben nyolcszor bevetett Iasmin Latovlevici a bajnokság végéig szóló megállapodást írt alá Kisvárdán. Posztja balhátvéd. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

18.47: Első élvonalbeli találatánál Dombi és Kemenes is főszereplő volt

Ismét parádés gólt lőtt Lipcsei NB I-es csapatok által figyelt játékosa – videó

Elsó élvonalbeli találatánál Dombi és Kemenes is főszereplő volt. 2013-ban, május 25-én történt, hogy az Eger ellen 3-0-ra megnyert bajnoki mérlőzésen bemutatkozott a Honvédban és így az NB I-ben Lőrinczy Attila, a Magyar Futball Akadémia növendéke. A középpályás azóta még 6-szor lépett pályára az NB I-ben, 1 évvel később a Loki idegenbeli, 2-0-s legyőzése alkalmával megszerzte eddigi első élvonalbeli találatát is.

17:58: Hivatalos bejelentés

Távozik a Fradiból érkezett csatár

Íme, a soroksári klub hivatalos közleménye: "Novák Zsombor 2019 nyarán érkezett Soroksárra a Ferencvárosból. A 19 éves támadó az MTK ellen debütált a felnőttek között, összesen négyszer lépett pályára a bajnokságban, gólt nem szerzett. Helyét nem tudta megszilárdítani a csapatban, így a több játéklehetőség reményében távozik a Haraszti útról.

16.00: Hivatalos bejelentés

FTC: hosszabbított a magyar válogatott védő – NB1.hu

ÍME A FERENCVÁROS BEJELENTÉSE: ,,Botka Endre továbbra is a Fradit erősíti, miután megújította kontraktusát a Ferencvárossal! Botka Endre 2017 januárjában érkezett a Ferencvároshoz, és a 2016/17-es szezon második felében többségében kezdőként lépett pályára. A következő idényben harmincszor játszott zöld-fehér színekben, 28-szor pedig már a kezdő sípszónál a pályán volt.

14:50: Fröhlich Roland új csapatban

 

Új játékos csatlakozik Dragan Vukmir csapatához

Hatot rámoltak be ellenfelüknek. – GÓLOK TÖRTÉNETE Egy hete kezdte meg felkészülését a Bicskei TC csapata és már a második edzőmeccsét is lejátszotta Dragan Vukmir együttese. A Gárdony elleni vereséget követően, most magabiztos játékkal, fölényesen nyert az NB III-as alakulat, a Komárom-Esztergom megyei pontvadászat középmezőnyéhez tartozó Esztergom ellen.

13.32: Még nem lesz edzőváltás, de bárkit ki lehet penderíteni

Megkondult a vészharang a ZTE tuajdonosánál is – NB1.hu

 Finoman fogalmazva is beragadt a tavaszi rajton a ZTE, a gárda előbb a Diósgyőrtől kapott ki saját pályáján 3-1-re, majd legutóbb szombaton a Paks otthonában szenvedett 2-0-s vereséget. A zalaiak így továbbra is kieső, méghozzá a 11. helyen állnak a tabellán, a Paks és a Kisvárda 3 ponttal előzi meg a kék-fehéreket.

 

13.14: Hivatalos bejelentés

Felcsútról igazolt kapust a Kaposvár – NB1.hu

 "Fiatal kapust szerződtetett együttesünk!"

 

11:49: Hivatalos bejelentés  

Kerület: 131 NB I-es meccs távozott

„Nikházi Márkkal közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Márk további pályafutásához sok sikert kívánunk! Köszönjük az elmúlt egy évet!" – jelentette be az NB III Nyugati-csoportjának a második helyezettje, a III. Kerületi TVE. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

Február 2., vasárnap

12.20: NB III-as ellenféllel játszottak

Hatvan: góllal köszönt be a próbázó

NB III-as ellenféllel játszottak. Szombaton edzőmeccsen lépett pályára a Hatvan, a Tiszaújváros volt az ellenfél. A hazaiak keretében helyt kapott Bartók István próbajátékos is. A 21 éves futballistát ősszel a Füzesgyarmat foglalkoztatta, de nem kapott lehetőséget a bizonyításra. Most a Hatvan színeiben a kapuba talált, a vendégek találatát Kristófi szerezte.

07.37: Óriási harc lehet a feljutásért és a bennmaradásért

Folytatódik az NB II – ELŐZETES

Óriási harc lehet a feljutásért és a bennmaradásért. Vasárnap ismét elindul az NB II, hatalmas küzdelem várható a feljutásért és bennmaradásért harcban. A sereghajtónál nem voltak nagy változások a keretben, a csapatot továbbra is Burzi Attila irányítja. Nincsenek könnyű helyzetben, 14 pontra vannak a bennmaradástól. Amennyiben mégis sikerülne ezt kiharcolniuk, évtizedekig balladák szólnának a hőstettükről.

Február 1., szombat

18.32: Még nem döntött a sorsukról a szakvezetés

Két új fiatal kerülhet Füzesgyarmatra

Még nem döntött a sorsukról a szakvezetés. Felkészülési meccset vívott a Füzesgyarmat a Békéscsaba II. számú alakulatával, két játékost is tesztelt az NB III-as csapat. Molnár Szabolcs Olivér és Csörgő Raul, a Balmazújváros U19-es csapatában játszanak, kettős játékengedéllyel kerülhetnek Füzesgyarmatra. A két 17 éves játékos sorsáról még nem döntött a szakvezetés.

18.19: Jó benyomást tett az első meccsen

Fiatal támadót tesztel a Jászberény

Jó benyomást tett az első meccsen. Szerdán a Tiszafüred ellen játszott felkészülési meccset a Jászberény, egy új arc is feltűnt a csapatnál. A 19 éves Barna Bélát tesztelik jelenleg a jászságiak, aki jó benyomást tett a vezetőkre. A 3 jászberényi gólból kettőben is aktív szerepet vállalt.

14.51: A tavaszi szezon előtt is megerősítette a tulajdonos a szándékaikat

1950 előtti szellemiség: hangos lehet a budafoki „átadás"

A tavaszi szezon előtt is megerősítette a tulajdonos a szándékaikat. Három csapatról beszél a közvélemény, három csapat került teljes mértékben a reflektorok keresztüzébe az elmúlt időszakban. Az egyik ilyen alakulat a bajnokság megnyerésének a toronymagas esélye, az MTK, mely gárda 4 pontos előnnyel vonult téli pihenőre úgy, hogy a már nem feljutó helyen álló, 3.

14.14: Hivatalos bejelentés

Elvitte a Vasas akadémistáját az olasz élvonalbeli klub – NB1.hu

Az alábbi közleményt juttata el a Vasas Kubala Akadémia az nb1.hu-nak: ,,A Vasas Kubala Akadémia tehetséges akadémistája, a 16 esztendős Fiáth Bence 2 és fél éves profi szerződést írt alá az olasz élvonalbeli SSD Parma Calcio 1913 csapatánál.

11.51: Hivatalos bejelentés

Győr: egy nappal a rajt előtt távozott a játékos

A játékos és a klub a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontottak, így Jakab Dávid távozik az ETO-tól. Köszönjük az ETO-ért végzett munkáját, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!" „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

11.08: Hivatalos bejelentés

Békéscsaba: gyakorlatilag végleges a keret a két új érkezővel

ÍME A BÉKÉSCSABA BEJELENTÉSE: ,,Két újabb érkezővel gyakorlatilag véglegesnek tekinthető a Békéscsaba 1912 Előre 2019/2020-as tavaszi kerete. A vezetőség mindenben megegyezett Gránicz Patrikkal, aki a WKW Győri ETO FC együttesétől tér vissza Békéscsabára. A huszonöt éves, szélvészgyors támadó-középpályás 2016 és 2018 között már szerepelt az Előrénél, így közönségünk számára egyáltalán nem ismeretlen, sőt a békéscsabai publikum mindig is kifejezett örömmel fogadta kombinatív, gyors játékát és góljait.

10.10: Hivatalos bejelentés

III. Ker TVE: a Vasastól érkezett erősítés

ÍME A III. KERÜLETI TVE BEJELENTÉSE: ,,Daróczi Zoltán a III. kerületi TVE játékosa! „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

10.06: Hivatalos bejelentés

Fehérvár: távozik a Chelsea játékosa – NB1.hu

ÍME A VIDEOTON BEJELENTÉSE: ,,Klubunk a mai napon felbontotta Danilo Pantics munkaszerződését. A Chelsea kötelékébe tartozó szerb futballista nyáron érkezett kölcsönbe klubunkhoz a 2019/2020-as szezonra. A fiatal középpályás összesen 7 bajnokin és 3 kupameccsen lépett pályára ősszel a Vidiben. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

Január 31., péntek

20.34: Újabb igazolásokról is szó esett a Vasas ankétján

Újpest-kötődés: Benét és Feczesint is megtapsolták a Vasas-szurkolók

 

19.22: Németországban folytatja Ben-Hatira

A Bundesliga 2-ben folytatja a Honvédtól távozó játékos – NB1.hu

 

16.58: Távozó a Fradiból

Távozik a Fradi légiósa – NB1.hu

 

15.32: Az elnököt már utolértük telefonon

Ménfőcsanak: hiába a jó szereplés, küszöbön az edzőváltás

Eddig szerepléseihez képest kiemelkedően teljesített a Ménfőcsanak a Nyugati-csoportban, a gárda a hatodik helyen vonulhatott a téli pihenőre. A sikeres szereplés nagyban köszönhető Weitner Ádámnak, aki a nyáron lett kinevezve vezetőedzőnek. Weitner játékosként megfordult az ETO-ban, a Vasasban és a Gyirmótban is többek között, volt utánpótlás-válogatott is, vezetőedzői karrierjét Ménfőcsanakon kezdte el.

 

15.11: Az új játékosokat is jellemzte a DVTK edzője

DVTK: Bacsa távozásának részleteiről beszélt Feczkó – NB1.hu

A Diósgyőr fontos mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a tavaszi idény nyitányán. Feczkó Tamás együttese a ZTE otthonában győzött 3-1-re. A két csapat nehéz helyzetét figyelembe véve nyugodtan nevezhettük ezt a találkozót "hatpontos" ütközetnek. Feczkó a szezon közben vette át a miskolci gárda irányítását.

13.14: Középpályás érkezett az Újpesthez

Újpest: utánpótlás-válogatott játékos érkezett – NB1.hu

Az Újpestben folytatja a pályafutását a 21 éves Jakub Sedláček. Érdekesség a középpályással kapcsolatban, hogy eddig csak hazájában futballozott, most fog először belekóstolni a légióskodásba. A fiatal futballista értékét a Transfermarkt 150 ezer euróra becsüli. Sedláček a szlovák U20-as válogatott mezét egy alkalommal ölthette magára.

12.48: Fiatal középpályás érkezhet

A Bűvész után újabb játékost igazolna a Vidi Romániából – NB1.hu

A magyarellenes kijelentéseiről is bőven ismert Gigi Becali megerősítette a gsp.ro-nak, hogy a MOL Fehérvár FC írásbeli ajánlatot tett Dragos Nedelcu, az FCSB (volt Steaua) középpályása iránt. Nedelcu 22 éves, a télen csapatot válthat a tulajdonos közlése szerint és egyébként már több csapat érdeklődését is felkeltette.

12.37: A Vasas korábbi kapusa az egyik érkező

Putnok: újabb 2 érkező

Épül az NB III-as klub kerete. Honlapunkon is olvashattak arról, hogy komoly változások lesznek a Putnok csapatánál. Az NB III Keleti csoportjában szereplő alakulattól 8 játékos is távozott. A vezetők néhány nappal ezelőtt jelentették be, hogy 3 futballistával állapodtak meg. Az elöljárók a trió érkezésével nem tettek pontot az átigazolási időszak végére.

10.52: Négy fiatallal erősített a Szpari

Szpari: négy játékossal bővült a keret

Megtalálták Jova "helyetteseit". Szurkolói ankéttal hangolt a Szpari az NB II tavaszi idényére. Az eseményen bejelentették, hogy Boda Balázs, Bálint Ákos, Szokolai Márk és Matyi Zoltán személyében négy fiatal játékossal is profi szerződést kötöttek. Rajtuk kívül Györgyi Arthur, Patvaros Zsolt, Ásványi Balázs, Forgács Dávid és Fadgyas Tamás érkezett a klubhoz a téli átigazolási időszakban.

10.12: Meggyőzte a szakmai stábot

Középpályással erősített a Kaposvár – NB1.hu

Nincs könnyű helyzetben a Kaposvár. A Rákóczi az utolsó helyen áll az NB I táblázatán, a csapatot jelenleg 7 pont választja el a bennmaradástól. A csapat a tavaszi rajton 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával, ezen a hétvégén pedig a Diósgyőr otthonában vizitálnak a Somogy megyeiek.

9.47: Hárman is távoztak a klubtól

Csákvár: öt játékos is érkezhet a Puskás Akadémiától

Spanyolországban készült a csapat a tavaszi idényre. A hétvégén folytatódik a küzdelem az NB II-ben. A negyedik helyen álló Csákvárra rangadó vár, hiszen a második pozíciót birtokló Budafok otthonában vendégeskedik. A Fejér megyei együttes Spanyolországban egyhetes edzőtáborban vett részt.

9.03: A válogatott is fontos szerepet játszik a döntésében

Friss információk Németh Krisztián átigazolási ügyéről – NB1.hu

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy Németh Krisztián keresi az új csapatát. A magyar válogatott futballista helyzetéről Pataki Tibor és Kövesdi Viktor beszélt az M4 Sport Átigazolás című műsorában. A CMG Menedzseriroda tulajdonosai elmondták, Németh két kecsegtető ajánlatot is kapott már korábban (az egyik Amerikából, a másik Ázsiából érkezett), de ezeket nem fogadta el a 31 esztendős labdarúgó.

8.22: Rebrov helyzetéről beszélt a játékosmegfigyelő

Honfitársa szerint csapatot kellene váltania Rebrovnak – NB1.hu

A Ferencváros vezetőedzőjéről, Szerhij Rebrov munkásságáról mondta el véleményét Alex Velykykh játékosmegfigyelő, akivel az gazeta.ua készített egy hosszabb interjút. Az ukrán származású játékosmegfigyelő, Velykykh úgy véli, hogy a Fradi előző évi sikerei egyértelműen az ukrán vezetőedzőnek köszönhetőek.

Január 30., csütörtök

21.22: Új fejezet kezdődhet a karrierjében

Bese Barnabás csapatot válthat – NB1.hu

Bese Barnabás 2016-ban igazolt a francia Le Havre csapatához. A 25 esztendős futballista ebben a szezonban 1382 percet töltött a pályán a gall másodosztályban, eddig két gólt szerzett. A 20-szoros futballista legutóbb a Troyes ellen szerzett 3 pontot érő találatot. Bese szerződése a szezon végén lejár jelenlegi együttesénél.

18.22: Kalandos útja volt a kecskemétiek új játékosának

 

Kecskemét: üzleti diploma az USA-ból, majdnem bemutatkozás a Fradiban

Baráth, Sallói és Németh barátja igazolt a lilákhoz. Popgeorgiev Pantelisztnek nemcsak a neve, eddigi futballkarrierje sem mindennapos. A görög és bolgár szülők gyermeke Budapesten született, pontosabban Zuglóban nőtt fel, így természetes volt, hogy zuglói srácként a BVSC-ben ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival. Ami annyira jól ment a kis Pantelisztnek, hogy 10 éves korában, Telek András a Ferencvároshoz csábította.

 

17.42: Fontos feladata van a Lokinál

Loki: a játékosmegfigyelő elmondta, mi alapján igazolnak – NB1.hu

A DVSC jól indította a tavaszi idényt, a piros-fehér együttes 4-0-s győzelmet aratott az Újpest ellen. A csapatnál a télen átalakult a szakmai stáb, de a keretben komolyabb változások sokáig nem történtek, aztán a hajdúságiak szerdán jelentették be Jurij Habovda és Luka Milunovic érkezését.

16.25: Lehet még változás a gyirmótiaknál

Csertői: alkalmas a keret a feljutásra

Lehet még érkező Gyirmóton. A Gyirmót FC Győr a tavalyi idényben sokáig feljutónak tűnt az NB II küzdelmeiben, a tavaszt azonban gyengébb teljesítménnyel hozta a gárda, így végül elmaradt a hőn áhított feljutás.

16.16: Új játékosok a listavezetőnél

Füzesgyarmat: a három új igazolás is elkezdte a munkát

Fiatalokkal nyernék meg a harmadosztályt. A héten megkezdte a felkészülést az NB III Keleti-csoportjának a listavezetője, a Füzesgyarmat is, az éllovas a DEAC-cal vívhat majd komoly csatát az első helyért tavasszal. Egyelőre két pont az előnyük a piros-fehéreknek a debreceniek előtt, de a harmadik Cegléd sincs nagyon leszakadva a kettőstől.

16.07: Döntöttek a felcsútiak a kulcsemberről

Puskás Akadémia: hosszabbított az egyik legjobb – NB1.hu

Josip Knezevic fontos láncszeme a Puskás Akadémia gépezetének. A rutinos futballista ebben a szezonban 1394 percet kapott a bizonyításra, a fellépéseit két góllal zárta. A 31 éves labdarúgó az Újpest és a Ferencváros kapuját vette be. Knezevic az előző idényben 12 találatot szerzett az NB I-ben, a 2017/18-as szezonban pedig 11 alkalommal villant meg.

12.50: Súlyos sérülés is nehezíti a csapat életét

Sényő: újabb távozók

Súlyos sérülés, műtét, hosszú kihagyás. Ismét este lépett pályára a nyíregyházi stadionban a Sényő, ezúttal a megye I-es Mándok volt az ellenfél. Borzasztóan nagy volt a köd a meccs ideje alatt, ami nagyban nehezítette a csapatok dolgát.

11.54: Ketten is távoztak a Szparitól

Hazajött a Szpari – ketten távoznak

Megszerzett tapasztalatiról beszélt a vezetőedző. Vasárnap este érkeztek haza a Szpari játékosai és a stáb a törökországi edzőtáborból. Hétfőn még pihentek a focisták, viszont kedden délután már újra edzésbe álltak. Kiváló körülmények között tudtak készülni, hiszen edzhettek és játszhattak füvön, valamint rendelkezésükre állt konditerem, szauna és uszoda is.

09.17: Támadásokat kapott a Haladás-drukkerektől

Családi gyász: ezért távozott a Hali játékosa Debrecenbe – újabb részletek – NB1.hu

Még tavaly december 10-éig a Haladás játékosa volt, ezután szerződött Debrecenbe Yuriy Habovda, ezen több Hali-szurkoló is kiakadt. A támadás oka az volt, hogy decemberben családi okokra hivatkozva kérte a szerződése felbontását Szombathelyen.

08.46: Készülnek a Vasas ellen és a bajnokságra.

Két játékost igazolt a Békéscsaba

Készülnek a Vasas ellen és a bajnokságra. Nem lesz könnyű dolga az első tavaszinak mondott fordulóban Schindler Szabolcs csapatának. A Békéscsaba ugyanis a Vasas vendége lesz, annak a Vasasnak, mely brutális átigazolásokat hajtott végre a télen, ráadásul rögtön az első meccsén hazai pályán léphet pályára.

07.59: Hivatalos bejelentés

Személyes problémák: Ugrai távozik Görögországból – NB1.hu

Ugrai Roland 2018. szeptemberében igazolt a görög élvonalbeli Atromitosz csapatához. A görög bajnokságban, a Szuperligában legutóbb január 4-én pályára lépő támadó, összesen 28 mérkőzésen, ötször volt eredményes a klubjában. A magyar válogatott játékos és az athéni egyesület most közös megegyezéssel bontottak szerződést.

Január 29., szerda

21.25: Nem lesz több igazolás a Vidinél?

Lehet, hogy már nem igazol a Vidi? – NB1.hu

 

21.17: Új szerzemény Gyirmóton

Egy osztállyal feljebb folytatja a fiatal védő

 

20.47: Mátyus és a friss Hali-igazolások

"Borzasztó helyzetben van a Haladás" – Mátyus reagált

 

19.02: Távozó a Hatvannál

Távozik a hatvaniak tehetséges kulcsjátékosa

 

15.32: Információk Varga Rolandról

Nem történt megegyezés Varga Roland ügyében, hiába vitték volna – NB1.hu

 

13.56: Hivatalos bejelentés

Két játékossal erősített a Debrecen – NB1.hu

ÍME A DEBRECEN KÉT BEJELENTÉSE: ,,Tíz napja készül a DVSC-vel a 27 esztendős Luka Milunovic, aki a klub idei első igazolása lett. A 180 centiméter magas támadó középpályás 23 alkalommal szerepelt az U21-es szerb válogatottban, melyben 6 gólt szerzett.

08.01: Erősítés Dorogon

Megszólalt a Dorog új ukrán szerzeménye

 

 

Január 28., kedd

12.52: Volt élvonalbeliek is játszottak a hazaiaknál

Győzelemmel mutatkozott be a Dabas új edzője

A Közép-csoportban hetedik helyen telelő FC Dabas a Keleti-csoportban hatodik helyen telelő Jászberény ellen nyert 3-1re szombaton. Íme, a két gárda beszámolója FC Dabas – Jászberényi FC 3:1 (1:1) Gól: Kelemen V, Molnár P, Popov P ill. Balogh B.

12.39: Hivatalos bejelentés

Ketten távoznak Ajkáról

Kovács Gergő tavalyi bajnokcsapatunk meghatározó játékosa volt, utoljára a májusi BKV Előre elleni idegenbeli találkozón lépett pályára csapatunkban. Gergő makacs sérülés miatt sajnos a teljes őszi szezont kénytelen volt kihagyni, rehabilitációjának folytatása mellett a szakmai stáb nem tud számítani a játékára, így közös megegyezéssel szerződést bontott együttesünkkel.

10.15: Kezdőként mutatkozott be a hétvégén

A megszűnő Ózdtól érkezett a Nyugati-csoport listavezetőjének első igazolása

Kezdőként mutatkozott be a hétvégén. Érdi VSE-Dabas-Gyón FC 2-0 (0-0) Érdi VSE: Kertész F. – Májer, Bozsoki, Csiszár, Gál Sz.

09.52: Kettő távozót is bejelentettek

2 centi híján 2 méter a Haladás új igazolása

ÍME A HALADÁS BEJELENTÉSE: ,,Támadót igazolt a Szombathelyi Haladás. Tóth Barna Nyíregyházáról szerződött a zöld-fehérekhez. Ketten viszont távoztak. A téli átigazolási szezonban korábban Verpecz István, Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd és Rácz Ferenc érkezett a tabella 18. helyén álló szombathelyiekhez. Most újabb játékossal, egy klasszikus támadóval, Tóth Barnával erősödött a keret.

08.16: Hivatalos bejelentés

Kölcsönben folytatja a Szpari fiatal tehetsége

ÍME A NYÍREGYHÁZA BEJELENTÉSE: ,,Motkó Benjámint kölcsönadja a Nyíregyháza Spartacus. A fiatal támadó a tavaszt az NB-III-as Tállyánál kezdi. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

Január 27., hétfő

21.19: Ebben a bajnokságban már az ötödik

Újabb magyar fiatal debütált a Puskás Akadémiában – NB1.hu

ÍME, A PUSKÁS AKADÉMIA BEJELENTÉSE: "Saját nevelésű védőnk, Deutsch László a Kaposvár ellen mutatkozott be a magyar élvonalban. Deutsch László 2015-ben érkezett akadémiánkra, s a korosztályos ranglétrát végigjárva 2017 júniusában az Érd elleni bajnokin debütált NB III-as csapatunkban, ahol összesen 26-szor lépett pályára.

20.39: Újra együtt dolgozhat volt edzőjével

Sigéréket nem lepte meg Kondásék távozása

Újra együtt dolgozhat volt edzőjével. A Debreceni Egyetem csapata is március elején folytatja az NB III Keleti-csoportjának küzdelmeit. Mindezt a második helyről teszi a DEAC, és a listavezető Füzesgyarmat csak kettő ponttal gyűjtött többet nála ősszel. Ezt a kis különbséget szeretné eltüntetni csapatával az újonnan kinevezett Schön László vezetőedző.

19.17: Pazar formában az újonnan igazolt

MTK: A foci nem kosárlabda – videók

Pazar formában az újonnan igazolt. Szép gólokkal és megérdemelten nyert az MTK a tavaszi szezon rajtja előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a Szeged-Grosics Akadémia ellen. Jó iramban és helyezettekkel kezdődött a két NB II-es gárda csatája. Előbb az edzőmeccseken eddig remeklő Prosser került helyzetbe, de az első gólra sem kellett sokat várni.

17.56: Hivatalos bejelentést tettek a matyóföldiek

Góllal mutatkozott be a Kövesd új csatára – újabb részletek – NB1.hu

Január 22-én a Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy megszületett a megállapodás Marin Jurina ügyében a bosnyák élvonalbeli első osztályú NK Celik Zenica csapatával. A támadóval kapcsolatban most újabb információkat közöltek a matyóföldiek: „Három és féléves szerződést kötött csapatunk Jurina Marinnal, tájékoztatott Tóth László szakmai igazgató.

 

15.27: Csatárt igazolt a Paks

A Mezőkövesdtől igazolt a Paks – NB1.hu

Sajbán Máté a Paksban folytatja a pályafutását. A 24 esztendős játékos az ősszel 107 percet töltött a pályán a Mezőkövesdben, a Honvéd ellen gólt is szerzett. Íme a paksiak közleménye az új játékosról: "Nagy örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk a mai napon fél éves kölcsönszerződést kötött a Mezőkövesd Zsóry FC-vel Sajbán Máté játékjogát illetően.

13.32: Aktív a Vasas az átigazolási piacon

Bene szerint a Vasas meccskeretébe is rang lesz bekerülni – reakció

Optimistán és bizakodva várja a tavaszi szezont. A hétvégén az NB II mezőnye is felébred a téli álmából. A Vasas majd a Békéscsabát fogadja vasárnap. Az angyalföldiek a nyolcadik helyről várhatják a folytatást, a fővárosiak eddig 31 pontot szereztek. Bene Ferenc együttese a főpróbát a Sárvár ellen tartotta.

12.17: 21 éves játékos érkezését jelentette be az Újpest

Újpest: középpályással erősítettek – NB1.hu

Az Újpestben folytatja a pályafutását Moussa Corso Traoré. A 21 éves középpályás legutóbbi csapata a Vasalunds IF volt. Íme a lila-fehérek közleménye a transzferről: "Moussa Corso Traoré aláírta szerződését csapatunkhoz A guineai születésű játékos lila-fehérben folytatja pályafutását, a tavaszi idényben még kölcsönben szerepel, melyet a nyáron véglegesíthet klubunk.

11.23: Ketten is NB II-es csapattól érkeztek

Putnok: három játékos érkezett

Építkezik az NB III-as csapat. Arról már az nb3.hu-n is olvashattak, hogy komoly változások lesznek az NB III Keleti csoportjában szereplő Putnok csapatánál. Az ősszel még Kriston István irányította az együttest, de a tréner a Loki szakmai stábját erősíti idén. Kriston utódja Nagy Csaba lett.

10.50: Román játékossal erősíthet a Kisvárda

Kisvárda: kétszeres bajnokot igazolhatnak – NB1.hu

Újabb román játékos igazolhat Magyarországra. A gsp.ro értesülései szerint nem lenne meglepetés, ha a jobbhátvédként bevethető Andrei Peteleu a Kisvárdában folytatná a pályafutását. A 27 esztendős futballista értékét a Transfermarkt 600 ezer euróra becsüli. Peteleu jelenleg szabadon igazolható, így a várdai vezetőknek csak a futballistával kell megállapodniuk.

10.16: Megtalálta új csapatát Gálhidi György

Gálhidi György NB III-as csapatnál folytatja

Már edzőmeccsen is dirigálhatta új együttesét. Mozgalmasan alakult a Taksony őszi idénye. Az NB III Közép csoportjában szereplő együttes Szabados Tamással vágott neki a bajnokságban, de a tréner novemberben beadta a felmondását, amit a klub tulajdonosa elfogadott. Szabados utódja Tóth András lett, de Tóth taksonyi szerepvállalása nem tartott sokáig, hiszen a Vasasnál Bene Ferenc munkáját fogja segíteni.

9.46: Szép jövő előtt áll

Szeged: fiatal tehetséggel kötöttek szerződést

A felkészülési meccseken már bizonyított. A hétvégén az NB II-ben is folytatódik a küzdelem. A Szeged-Csanád Grosics a Haladás otthonában vendégeskedik. A szegediek az őszi idényben 24 pontot szereztek, jelenleg a 13. helyen állnak a táblázaton. A szegediek bejelentették, hogy a mindössze 17 esztendős Dobronoky Viktorral profi szerződést kötöttek.

9.11: Az Eb-n is szerepelt a játékos

Újpest: újabb román játékos érkezhet – NB1.hu

Az Újpest az előző héten jelentette be Andreias Calcan érkezését, a 25 éves játékos a Viitorul Constanta együttesét hagyta el a lila-fehérek kedvéért. Az újpestiek állítólag újabb román játékos megszerzésén dolgoznak: Steliano Filip is a klubot erősítheti a gsp.ro értesülései szerint.

Január 26., vasárnap

18.05: Fiatal kapussal erősíthet a Fehérvár

Kapust igazolhatnak a fehérváriak – NB1.hu

 A MOL Fehérvár csapatában folytathatja a pályafutását Hindrich Ottó. A 17 esztendős kapus korábban a román harmadosztályban szerezhetett tapasztalatot, manapság pedig a CFR Cluj csapatának a tagja. Januárban egy felkészülési mérkőzésen már lehetőséget kapott, ezzel történelmet írt, hiszen Hindrich lett a kolozsváriak legfiatalabb debütálója.

17.14: Átigazolási terveiről is beszélt

Gyöngyös: az új edző megnevezte a szakmai stáb tagjait

A keret kialakítása is zajlik. A Gyöngyös a 10. helyről várhatja a folytatást az NB III Keleti csoportjában. A gárdát az új évben már Simon Antal irányítja, a szakember Varga Attilától vette át a stafétát. Simon szakmai stábja kialakult: az új tréner munkáját Molnár Zoltán segíti, míg a kapusokkal Labancz Róbert foglalkozik.

16.17: Zsóri NB II-es csapatban termelheti a gólokat

MOL Fehérvár: Zsóri NB II-es csapatban is bizonyíthat – NB1.hu

Az NB II-es rajtra készülő Budaörs komoly segítséget kapott a MOL Fehérvártól. Bognár György alakulata tavaly nyáron kötött kooperációs szerződést a Fejér megyeiekkel, ennek értemében Zsóri Dániel a tavaszi idényben a budaörsieket is segítheti. A Budaörs vasárnap edzőmeccset játszott a Ferencvárossal, a találkozón Zsóri is pályára lépett.

12.52: Középcsatárt keresnek a szombathelyiek

Szurkolói ankét: kiderült, mekkora a Hali költségvetése

Megnyugtatta a drukkereket az ügyvezető. Szurkolói ankéttal hangolt a Haladás az NB II folytatására – számol be a nyugat.hu. A szombathelyi csapatnál mozgalmasan telt az átigazolási időszak. A Hali Mátyus Jánossal folytatja a küzdelmet, a kerethez pedig Verpecz István, Schimmer Szabolcs, Rácz Ferenc és Devecseri Szilárd csatlakozott.

12.14: A szakmai stáb is erősödik

Román válogatottal bővült a listavezető szakmai stábja

A Fradiban és az Újpestben is játszott. Remekül sikerült a Füzesgyarmat őszi szezonja, az NB III Keleti csoportjában szereplő együttes 37 pontot szerzett, ezzel vezeti a táblázatot. A vezetőség igyekszik még jobban megerősíteni a keretet, de emellett a szakmai stáb is acélosodik. A gyarmatiak bejelentése szerint Sorin Cigan is csatlakozott a Gyarmathoz.

11.11: Komoly átalakulás a Mislenynél

Kozármisleny: próbajátékosok és sok távozó – videó

Jelentős átalakulás várható. Nem lehet azt mondani, hogy csendes mederben zajlana az átigazolási időszak a Kozármisleny csapatánál. Az NB III Közép csoportjában szereplő együttes a héten kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre. Az már korábban eldőlt, hogy Jelena Richárd búcsút int az alakulatnak, a gólerős játékosra a Kisvárda csapott le.

 

Január 25., szombat

17.41: Most akkor melyik a legjobb magyar csapat?

Rebrov megdicsérte a visszatérőt, Böde mellé csatár kell – reakciók – NB1.hu

Teljesen megérdemelten és nagyon magabiztosan verte meg 4-0-ra a Ferencváros a Paksot 2020 első magyar tétmeccsén. És ezzel az állítással a két gárda vezetőedzője is egyetért. Osztermájer Gábor, a Paks trénere értékelt elsőként a sajtótájékoztatón, aki kapásból elismerte az nb1.hu felvetésére, hogy már az első gól után eldőlt a három pont sorsa.

15.06: Nagy harc lesz az MTK-nál

A csapatkapitány elárulta: óriási harc lesz az MTK-nál

 

12.00: Hivatalos bejelentés

Kemenesék újra igazoltak

Már jeleztük, hogy Kemenes Szabolcs vezetőedző szerint ledolgozhatja csapata, a III. kerületi TVE a 4 pontos hátrányát az éllovas Érd mögött. Mindezek eléréséért mindent megtesznek a klubvezetők is, akik az alábbi bejelentést tették.

 

 

11.54: Köszönetet mondott a szurkolóknak.

ESMTK: 13 év után búcsúzik a kapitány

 13 év után hagyta el az ESMTK-t a kapitány, Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre készített egy interjút búcsúzóul. – Miért éppen most (már ha most) született meg ez a döntés? Tudod-e már, hogy mit fogsz csinálni a civil életben, hisz' a foci után is van élet, tudjuk.

 

Január 24., péntek

16.48: Hivatalos bejelentés

Hiába figyelt fel rá Sevcsenko, egyelőre nem lesz diósgyőri – NB1.hu

ÍME A DVTK KÖZLEMÉNYE: ,,Ebben az átigazolási időszakban biztosan nem lesz a DVTK labdarúgója az FC Kassa engedélyével Diósgyőrben próbajátékon részt vevő ukrán U21-es válogatott középpályás, Maksym Rizie. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

16.25: Hivatalos bejelentés

Fél év után igazolt le a Kerület a volt NB I-es játékost

Már jeleztük, hogy Kemnes Szabolcs vezetőedző szerint ledolgozhatja csapata, a III. kerületi TVE a 4 pontos hátrányát az éllovas Érd mögött. Mindezek eléréséért mindent megtesznek a klubvezetők is, akik az alábbi bejelentést tették: „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

16.16: Határozott kijelentés az ügyvezetőtől

Minőségi csatár kell a Haladásnak

Határozott kijelentés az ügyvezetőtől. Séllei Árpádot, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatóját a klub honlapja az átigazolási hírekről. A vasiak télen eddig négy játékost – a kapus Verpecz Istvánt, a védő Schimmer Szabolcsot és Devecseri Szilárdot és a támadó középpályás Rácz Ferencet igazolták. Támadót viszont még nem, noha Eszlátyi István, Novák Csanád és Gaál Bálint is távozott elölről.

16.08: Bízik az ügyvezető a feljutásban.

ETO: a Fradi és a Vasas ajánlata

Bízik az ügyvezető a feljutásban. Az ötödik helyen vonult téli pihenőre, 8 pontos hátrányban a második helyezett Budafokhoz képest a bajnokság előtt merész célokat bejelentő ETO. A győrieknél az ősszel volt már edzőváltás, Boér Gábort Kondás Elemér váltotta a kispadon. A játékoskeretben is történtek már bőven átalakulások, a legnagyobb durranás nyilván Priskin Tamás visszatérése jelenti.

15.16: Hivatalosan is köszöntötték a magyar kapust

Távozott Bogdán Ádám riválisa – NB1.hu

Visszatért a Preston North Endhez Chris Maxwell, Bogdán Ádám riválisa a Hibernian-nél. A 29 éves kapust visszahívta a klubja a kölcsönadás után, majd azzal a lendülettel kölcsön is adták ismét, ezúttal a Blackpool FC-nek. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

12.45: Hivatalos bejelentés

Henty: Slovan – NB1.hu

A Slovan a honlapján jelentette be Ezekiel Henty érkezését, a Puskás Akadémiát hagyta el a játékos. Elhagyta a Puskás Akadémiát Ezekiel Henty, a játékos az Instagramon jelentette be a távozását. Henty 2017-ben érkezett Magyarországra, a transfermarkt.de akkori adatai szerint 500 ezer euróért vette meg a Videoton a Lokomotív Moszkvától.

11.32: Lengyel és orosz csapatokkal versenyeznek a lilák

Ha leigazolja az Újpest, ő lesz az NB I legértékesebb játékosa – NB1.hu

 2018. március 23-án a Groupama Arénában történt, hogy a Magyarország-Kazahsztán barátságos mérkőzés 6. percében, általános döbbenetre, megszerezték a vendégek a vezetést. Történt ugyanis, hogy bal oldali szöglethez jutottak a kazahok, a beadásnál Elek Ákos, Szalai Ádám és Ugrai Roland is hibát követett el, Roman Murtazajev meg köszönte szépen a tálcán kínált lehetőséget és a bal kapufa mellől, mindenki mást is megelőzve, a kapuba helyezett.

 

10.07: Hivatalos bejelentés

Tiszakécske: távozott a volt csapatkapitány

Íme, a Tiszakécske hivatalos közleménye: Dr. Kardos Norbert elhagyja a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC keretét. Az információt Nyilas Elek, klubunk szakmai igazgatója osztotta meg lapunkkal: ,,Bizonyára sokaknak feltűnt Dr. Kardos Norbert hiánya a legutóbbi edzőmérkőzéseken. Csapatkapitány helyettesünk családi okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását klubunkkal.

 

9.31: Nem igazán tudtak belecsapni a lecsóba

Szűcs Lajos hatalmas kaposvári ambíciói – NB1.hu

Ahogy az nb1.hu pénteken hírt adott róla, Szűcs Lajos csatlakozott a Kaposvár szakmai stábjához és kapusedzőként segíti a zöld-fehéreket az élvonalba maradásért folytatott harcban. Ennek kapcsán nyilatkozott a tizenhat bajnokiból tizenhármat elveszített Kaposvár honlapjának a kapusedző, és az eddigi tapasztalatai mellett, személyes lelkesedéséről is beszélt: "Hatalmas ambícióval érkeztem, igyekszem a lehető legjobban átadni azokat a tapasztalatokat, élményeket, amiket én átéltem.

 

9.29: Hivatalos közlemény

Molnár Gábor: DVTK – NB1.hu

Íme, a DVTK nb1.hu-nak küldött közleménye: "Hysen Memolla, José Cortés, Kiss Tamás, Egerszegi Tamás és a nyáron érkező Hegedűs János után ő a DVTK hatodik igazolása 2020-ban.

 

Január 23., csütörtök

22.58: Hivatalos bejelentés

Horvát bajnokot igazolt a Kaposvár – NB1.hu

 ÍME, A KAPOSVÁR BEJELENTÉSE: "kétszeres horvát és moldvai bajnok, valamint egyszeres horvát és moldvai kupagyőztes labdarúgó csatlakozott a bajnoki rajt előtt együttesünkhöz, ugyanis Kaposváron folytatja pályafutását Antun Palic. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

22.38: Hazájában már erről posztolnak

A Slovanhoz igazolhat a Puskás gólvágója – NB1.hu

Ahogy az nb1.hu is jelezte nemrég, Ezekiel Henty távozott a Puskás Akadémiától, hiába vitte végig az edzőtábort csapatával Törökországban, új csapat után nézett, és ez az egyesület nem lett más, mint Holmann Dávidot is foglalkoztató Slovan Bratislava.

 

22.34: Hivatalos bejelentés

Dél-Koreában folytatja a Gyirmót játékosa

ÍME A GYIRMÓT BEJELENTÉSE: Csapatunk támadója, Szarka Ákos távozott klubunktól, karrierjét a dél-koreai másod osztályú Suwon FC csapatában folytatja. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

19.55: Lesz-e újabb, közös diadalmenet Marco Rossival

Elfeledett Svájc: elnézést kértünk a Fradi új igazolásától – interjú – NB1.hu

Mint tegnap jeleztük, George F. Hemingwaynek, a Honvéd volt tulajdonosának az nb1.hu-nak adott 2009-es jelzése miatt („Ő lesz az első válogatottunk az akadémiáról") már 11. éve, hogy kiemelt figyelemmel követjük Vécsei Bálint pályafutását. Ám amikor ma találkoztunk vele a Groupama Arénában, elnézést is kértünk tőle.

 

19.44: Saját maga jelentette be

Távozott a Puskás Akadémia gólzsákja – NB1.hu

Elhagyta a Puskás Akadémiát Ezekiel Henty, a játékos az Instagramon jelentette be a távozását. Henty 2017-ben érkezett Magyarországra, a transfermarkt.de akkori adatai szerint 500 ezer euróért vette meg a Videoton a Lokomotív Moszkvától. Egy évvel később már Felcsútra került, ahonnan az egész idényre kölcsönadták az Eszéknek.

19.09: Kapust igazolnának a matyóföldiek

Molnár: megegyezett a Diósgyőr és a Mezőkövesd – NB1.hu

Már rengetegszer beszámolt arról az nb1.hu, hogy Molnár Gábor, a Mezőkövesd támadója a Diósgyőrhöz tart. Azt is jeleztük, hogy a támadóért bejelentkezett a Paks is. Ám a megyei hírportál, a boon.hu arról adott tájékoztatást, hogy a Mezőkövesd és a DVTK megállapodott a támadó sorsáról: Újpest FC „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

18.19: Felcsúti köszönet az idegenbeli szurkolásért

Puskás Akadémia: feltérképezték az új igazolásokat – NB1.hu

Megtartotta az idei első szurkolói ankétját a Puskás Akadémia, a klub jelentése szerint nagy érdeklődés övezete az eseményt. A drukkerek megismerkedhettek az új játékosokkal, valamint Komjáti András tulajdonosi tanácsadó, Tóth Balázs klubigazgató, Hornyák Zsolt vezetőedző és Szolnoki Roland csapatkapitány készségesen válaszolt a kérdésekre.

16.11: Nagy a kispestiekben a győzelmi vágy

Honvéd: helyzetjelentés az igazolásokról és a sérültekről – NB1.hu

Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője szeretne csapatával a hétvégén folytatódó bajnokságban az első négyben végezni, a Magyar Kupában pedig úgy szerepelni, hogy az nyártól Európa-liga-indulást érjen.

15.26: Nyitott szemmel járnak a kispestiek

Élő közvetítés a Honvéd évadnyitó sajtótájékoztatójáról – NB1.hu

Cikkünk folyamatosan frissül! A Honvéd évadnyitó sajtótájékoztatót tartott, amelyen a kispesti csapatot Giuseppe Sannino és Djordje Kamber képviselte. A kispestiek a 2020-as esztendő első bajnokiját a MOL Fehérvár otthonában vívják szombaton 17 órától. 14.39: Örömhír a kispestieknek, hogy Ikenne-King egészséges, és a csapattal edzett a felkészülés során.

15.25: A vezetőedző beszélt azokkal, akiket más csapatba hívnak

Szerhij Rebrov várja Böde Dánielt – NB1.hu

Egy meccsel kevesebbet játszva, mint a többiek (kivéve a Lokit), de 4 pontos előnnyel vonult téli pihenőre a Ferencváros. A felkészülési időszak még soha nem volt ilyen rövid a bajnokságban, ráadásul az utolsó edzőtábor utolsó kettős edzőmeccse is elmaradt a Ferencvárosnak. „Nem volt túl sok időnk az első bajnokiig.

13.28: Ketten is visszatértek

Tiszaújváros: családi okok miatt távozott a kulcsember

Két egykori játékos is visszatért. A Termálfürdő FC Tiszaújváros hétfőn kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre. A csapatnál eddig nem történt nagy változás: Terdik Zsolt távozott, míg Kristófi Sándor és Márton András visszatért az együtteshez. Terdik búcsúja érzékeny veszteség lehet, hiszen a 23 éves labdarúgó három gólt szerzett ebben a szezonban.

11.37: A fiatal kapus a másodosztályban bizonyíthat

NB II-es klub csapott le a Loki kapusára – NB1.hu

Újabb Loki-játékos igazolt a másodosztályba: Újvárosi Ádámra a Vasas csapott le, míg Kovács Péter a Budaörshöz került. A 19 esztendős Kovácsot kölcsönvette a Bognár György irányította budaörsi alakulat. A fiatal kapus ebben a szezonban négy alkalommal védte a DVSC második csapatának kapuját a harmadosztályban.

11.07: A harmadosztályban folytatják

Kazincbarcika: két játékost is kölcsönadtak

NB III-as csapathoz kerültek. A Kazincbarcika vezetői is gőzerővel dolgoznak a keret kialakításán. Az nb2.hu szerdán már beszámolt arról, hogy Virág Ákossal szerződést bontottak. Virág mellett Ádám Ferenc és Lakatos Miklós is távozott, bár az ő búcsújuk nem végleges, hiszen a KBSC a két játékost kölcsönadta a Putnoknak.

10.52: Fontos bejelentés

Gyöngyös: fontos döntés a vezetőkről

"Az elmúlt hónapok pénzügyi és személyi összetételét illető bizonytalanságát követően határozott lépések történtek a GYAK-nál. A tegnapi napra összehívott közgyűlés határozatképes volt, és az alábbi határozatok születtek: -a közgyűlés elismerve az ügyvivő testület elmúlt időszakban végzett feszített munkáját elfogadta az előterjesztett beszámolót.

10.14: Jelentős változások

Putnok: az edző után nyolc játékos is búcsúzott

Komoly átalakulás a csapatnál. Új szelek fújnak a harmadosztályban érdekelt Putnok csapatánál. Az együttes az NB III Keleti csoportjában a kilencedik helyről várhatja a folytatást. Az őszi idényben Kriston István irányította a gárdát, de Kriston az új évben a DVSC szakmai stábját erősíti. Kriston utódja Nagy Csaba lett, Nagy korábban pályaedzőként segítette elődje munkáját.

9.48: A hazatérésről is beszélt

Csapatkeresés: Németh Krisztián kecsegtető ajánlatra mondott nemet – NB1.hu

 Németh Krisztián legutóbbi együttese a Sporting Kansas City volt. A 31 éves futballista jelenleg csapatot keres magának. Németh az M4 Sport Átigazolások című műsorának volt a vendége. A beszélgetés során elmondta, nemrég egy remek ajánlatot kapott Amerikából, de feleségével úgy döntöttek, hogy nem térnek vissza a tengerentúlra.

9.13: Újabb két játékos távozását jelentette be a Győr

ETO: újabb két játékos távozott

Alakul a Rába-parti alakulat kerete. Az ETO FC Győr jelenleg az ötödik helyen áll a táblázaton. A Rába-parti alakulatnál mozgalmasan telik az átigazolási időszak, az érkezési oldalon többek között Priskin Tamás, Gaál Bálint, Kiss Máté, Tömösvári Bálint, Simon András és Simon Ádám neve szerepel.

8.47: Román játékossal erősített az Újpest

Újpest: román játékossal erősítettek – NB1.hu

Andreias Calcan is az Újpestben folytatja a pályafutását. A 25 esztendős játékos Viitorul Constanta együttesétől érkezett a lila-fehérekhez. Az nb1.hu egyébként már január 12-én jelezte, hogy a román futballista Újpestre tart. Íme az újpestiek közleménye az átigazolásról: Tegnap jeleztük, hogy Lyses Houro, a Viitorul játékosa a MOL Fehérvár FC-ben folytathatja a pályafutását, olyannyira, hogy a román sajtó kész tényként közölte, hogy a fehérváriak megvették.

Január 22., szerda

22.52: Méghozzá Romániából

Csatár után középpályást igazolhatott az Újpest – NB1.hu

 Január 12-én reggel jelezte az nb1.hu, hogy az Újpest Romániából igazolna játékost, méghozzá Andreias Calcan személyében. Nem sokkal ezelőtt az m4sport.hu a következő hírrel szolgált: „Az M4 Sport értesülései szerint az OTP Bank Ligában ötödik helyezett Újpest leigazolta Andreias Calcant a román élvonalbeli Viitorul Constantától.

 

20.54: Mást is láttam, nem csak azokat, amiket állít róla

Box-to-box – igaza van-e a Fradi sportmenedzserének az új igazolásról? – NB1.hu

Ízlelgessük ezt a kijelentést, mert olyan horderejű lehet, mint amikor Pintér Attila szövetségi kapitányként azt kiabálta be a játékosainak Észak-Írország ellen, hogy tolódjatok. A tolódás szakkifejezés ősidők óta őshonos a labdarúgásban, az, hogy sokan nem értették, hogy Pintér miért kéri ezt (kiabálva) a játékosaitól, nem az ő hibája, hiszen egy adott terület szakemberei mindig többet tudnak az adott területről, mint a nagy átlag.

 

19.51: Kétszer edzett a felnőttekkel, gólt rúgott az ifista

Két volt élvonalbeli próbajátékos Szolnokon

A NB II újonca edzőmérkőzést játszott szerda délután, és azzal a Váccal találkozott a Szolnok, akivel nagy csatában lehet a tavasszal az NB II-ben maradásért vívott harcban. A mérkőzést a hazai csapat nyerte 2-1-re.

 

19.49: helyzetjelentés a dobogósokról

Van, ami már most élvonalbeli Jászberényben

Csak ajánlani tudjuk a Keleti-csoportban hatodik helyezett jászberényi klub honlapját, melynek szerkesztője/szerkesztői tiszta szívből és szakszerűen tájékoztatja/tájékoztatják a jászberényi drukkereket, a csapatuknál történő fejleményekről, de ami a legszebb, a riválisoknál végbement eseményekről is. Bár az NB III-ban a legtöbb együttes épphogy csak elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, a jászberényi klub honlapja máris beszámol néhány átigazolásról is.

 

19.45: Kovács Zoltán is beszélt a szurkolóknak

Vidi: visszatérhet a ZTE-nek kölcsönadott – NB1.hu

Szurkolói ankétot tartott tegnap a MOL Fehérvár FC, az eseményen Joan Carrillo vezetőedző és a bajnokság végén visszavonuló Juhász Roland csapatkapitány mellett ott volt Kovács Zoltán sportigazgató is. Nem kell csodálkozni azon, hogy a Vidi fanatikusai elsősorban az átigazolásokkal kapcsolatos kérdéseket tettek fel Kovácsnak.

 

Élő közvetítés az átigazolásokról  – NB1.hu

Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu , nb2.hu , nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC