Dzsudzsák egykori csapata vinné Kádárt?

Maradhat légiós a magyar válogatott játékos.

Forrás: dnyamo.kiev.ua

Honlapunkon már kedden olvashattak arról, hogy Kádár Tamás a második csapattal (vagyis az ifjúságiakkal) készülhet. Ukrán sajtóhírek szerint ennek az a magyarázata, hogy Kádár összeszólalkozott a Dinamo Kijev vezetőedzőjével, Olekszij Mihajlicsenkóval. A vita az ukrán együttes törökországi edzőtáborában robbant ki, ahol a tréner azt mondta a magyar válogatott labdarúgónak, hogy túl agresszív a viselkedése, ezt pedig zokon vette Kádár - írja a cikkében az unian.net portál.

Dinamo Kijev: döntöttek Kádár Tamásról - NB1.hu

A Dinamo Kijev a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy Kádár Tamás a szakmai stáb döntésének értelmében a második csapattal, vagyis az ifjúságiakkal készülhet. A futballista helyét a mindössze 20 esztendős Alekszandr Romancsuk vette át a Dinamo névsorában. Az elmúlt napokban rengeteg hír jelent meg a magyar és az ukrán sportsajtóban Kádár Tamással kapcsolatban.

Állítólag a magyar futballista iránt orosz klubok érdeklődnek, az egyik kérője a Dinamo Moszkva lehet. A moszkvai csapatban 2012 és 2015 között Dzsudzsák Balázs is futballozott. A moszkvai alakulat jelenleg a 8. helyen áll a bajnokságban.

"Кадар хочет уйти": стали известны новые детали конфликта в киевском Динамо

 

Kádár ebben a szezonban az ukrán bajnokságban 1079 percet töltött a pályán, az Európa-ligában pedig 360 minutumot kapott a bizonyításra. A Dinamo Kijevnél 2023-ban járna le a szerződése az 57-szeres válogatott futballistának, akinek az értékét a Transfermarkt 4 millió euróra becsüli. 

Legfrissebb híreink