Felcsútról igazolt kapust a Kaposvár

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Kaposvári Rákóczi/Facebook

ÍME, A KAPOSVÁR KÖZLEMÉNYE:

"Fiatal kapust szerződtetett együttesünk, ugyanis a 19 esztendős Laky László is Somogyországban folytatja pályafutását.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - rajt az NB II-ben, így igazolt a másodosztály - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Bonnyai Márk sérülése miatt új harmadik számú kapus után kellett néznie az OTP Bank Ligában szereplő együttesünk. A szakmai stáb választása Laky Lászlóra, az NB III. Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia FC II. csapatának hálóőrére esett. A fiatal kapus a Pátka és a Videoton korosztályos csapataiban kezdte pályafutását, majd 2015-ben igazolt Felcsútra, az U15-ös egylethez. A harmadosztályban szereplő Puskás II. keretébe a 2016/2017-es szezonban került fel először, de ekkor még nem kapott lehetőséget a felnőtt bajnokságban. A következőben viszont már igen. A 2019/2020-as bajnokságban tízszer állt a gólvonal elé a harmadosztály Nyugati csoportjában jenleg tizenkettedik Puskás II. együttesében. Laky László a magyar korosztályos válogatottakban is bemutatkozott korábban, hiszen az U16-os csapat kapuját két, míg az U18-asét négy alkalommal őrizte."

Újabb játékossal erősödött a Kaposvár - NB1.hu

,,Újabb labdarúgóval erősített csapatunk, hiszen a Farkas Aurél is zöld-fehérbe öltözik. A középpályás legutóbb a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár gárdájában szerepelt. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

Legfrissebb híreink