Bese Barnabás csapatot válthat

Szintet léphet a futballista.

Forrás: mlsz.hu

Bese Barnabás 2016-ban igazolt a francia Le Havre csapatához. A 25 esztendős futballista ebben a szezonban 1382 percet töltött a pályán a gall másodosztályban, eddig két gólt szerzett. A 20-szoros futballista legutóbb a Troyes ellen szerzett 3 pontot érő találatot.

Bese szerződése a szezon végén lejár jelenlegi együttesénél. Az M4 Sport Átigazolás című műsorának a CMG menedzseriroda tulajdonosai voltak a vendégei. Pataki Tibor és Kövesdi Viktor beszélt Bese helyzetéről is. Elmondták, a nyáron minden bizonnyal klubot fog váltani Bese, bár azt hozzátették, hogy amennyiben a Le Havre feljutna a francia élvonalba, az új helyzetet teremtene.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - ukrán játékos Dorogon - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Kövesdiék elárulták, már vannak megkeresései Besének, de konkrétumokat nem árultak el. Bese egyébként jól érzi magát a Le Havre gárdájánál, szereti a várost és a francia nyelvet is kiválóan beszéli. Arra is rávilágítottak, hogy Bese most is egy nagyon komoly bajnokságban szerepel, de magasabb szinten is helyt tudna állni. 

Az MTK-s recept: támadóból védő, gól sarkazással is - NB1.hu

A védő az idényben már a másodszor eredményes klubjában, az első gólját még a negyedik fordulóban fejelte a Lens elleni, idegenbeli bajnokin. Sőt, az idén már az első fordulóban, a Niortais elleni bajnokin is közel járt a gólszerzéshez, mégpedig egy egészen szenzációs, sarkazós mozdulat után.

Pataki Tibor és Kövesdi Viktor úgy érzi, hogy Besének a háromvédős rendszer sokkal jobban fekszik, ezt bizonyította a legutóbbi bajnoki során is. 
 

Legfrissebb híreink