Kapust igazolt a Mezőkövesd

Fiatal hálóőrrel bővült a kövesdi keret.

Forrás: fclori.am

Danylo Riabenko a Mezőkövesdben folytatja a pályafutását. A 21 éves hálóőr már az Újpest elleni mérkőzésen is bekerült a kövesdi csapat keretébe. Íme a mezőkövesdiek közleménye az új játékosról:

"Danylo Riabenko személyében egy 21 éves, 194 cm magas ukrán nemzetiségű hálóőrrel erősített klubunk a tegnapi nap folyamán, a játékos az Újpest elleni OTP Bank Liga mérkőzésen már a kispadon ült. Klubunk féléves szerződést kötött a játékossal, amennyiben elégedettek lesznek vele a nyáron további három évvel meghosszabbítják a kontraktust – ismertette Tóth László szakmai igazgató.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Dzsudzsák csapatot válthat, rutinos játékost igazolt a DEAC - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A fiatal játékos eddigi pályafutása során egyebek mellett az egyaránt ukrán PFK Stal és Feniks Bucha, az örmény első ligás FC Lori Vanadzor, míg legutóbb a tádzsik Pamír csapatában játszott."

Legfrissebb híreink