Molnár: megegyezett a Diósgyőr és a Mezőkövesd

Kapust igazolnának a matyóföldiek.

Forrás: Mezőkövesd

Már rengetegszer beszámolt arról az nb1.hu, hogy Molnár Gábor, a Mezőkövesd támadója a Diósgyőrhöz tart. Azt is jeleztük, hogy a támadóért bejelentkezett a Paks is.

Ám a megyei hírportál, a boon.hu arról adott tájékoztatást, hogy a Mezőkövesd és a DVTK megállapodott a támadó sorsáról:

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

Újpest FC „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

„A kövesdiek szakmai igazgatójától, Tóth Lászlótól azt is megtudtuk: megtörtént a megegyezés a Mezőkövesd Zsóry FC és a Diósgyőri VTK között Molnár Gábor kivásárlási árát illetően, és bár néhány apró részletet kell még tisztázni kell a labdarúgó klubváltása kapcsán, de biztos, hogy a 25 éves támadó a piros-fehéreknél folytatja pályafutását.”

A honlap azt is hozzátette, hogy még egy kapust is igazolna Kuttor Attila csapata, ám erről még tartanak az egyeztetések.
 

Legfrissebb híreink