Távozott Bogdán Ádám riválisa

Hivatalosan is köszöntötték a magyar kapust.

Forrás: Hibernian

Visszatért a Preston North Endhez Chris Maxwell, Bogdán Ádám riválisa a Hibernian-nél.

A 29 éves kapust visszahívta a klubja a kölcsönadás után, majd azzal a lendülettel kölcsön is adták ismét, ezúttal a Blackpool FC-nek.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A magyar válogatott kapusnak így lesz könnyű beverekednie magát a kezdőbe, hiszen az első számú kapus jelenleg Ofir Marciano. Bogdánt Pat Stanton köszöntötte a szerdai győztes meccsük előtt, ezt mondta el Stanton:

 

,,Egyszerű az üzenet mindenkinek, aki ide jön. Okkal hoztunk ide, mert jó játékos vagy és a szurkolók nem várnak el sokat viszonzásul. Ha látják rajtad, hogy küzdesz és mindent beleadsz, akkor melletted lesznek. Csupán ennyit szeretnének."

Legfrissebb híreink