Klubváltás előtt: újabb részletek Dzsudzsák ügyében

Érdekes információk láttak napvilágot.

Forrás: MTI

Az nb1.hu már hétfő este beszámolt arról, hogy valószínűleg új csapatban futballozhat Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott futballista mostani klubja, az Ittihad Kalba érdekes posztokat tett közzé a közösségi oldalán, többek között köszönetet mondott Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel lehet, hogy a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését. Foor a hetes mezben fog szerepelni, ezt a számot eddig Dzsudzsák birtokolta.

Dzsudzsák távozik? - NB1.hu

A legutóbbi hírek szerint, szinte biztos volt, hogy Dzsudzsák Balázs hosszabbít a klubjával. Azonban most sokat sejtető posztok jelentek meg az Ittihad Kalba Fc Instagramján. Bejelentették az új 7-es számú játékost, ezt a számot eddig a magyar válogatott futballista viselte. Valamint egy köszönetnyilvánító kép is megjelent, melyen Dzsudzsák szerepel.

Helyi információk szerint Dzsudzsáknak azért kell búcsút intenie az Ittihad Kalbának, mert nem fér bele Marco Viviani vezetőedző elképzeléseibe - erről az UAE Sports News számolt be. Az olasz szakember honfitársunk mellett a brazil Henriquéről is lemondott.

UAE Sports News

FRISSÍTÉS:

Szerda 14.06: Dzsudzsák megszólalt

Szakítás: Dzsudzsák megtörte a csendet - NB1.hu

Az nb1.hu már hétfő óta foglalkozik Dzsudzsák Balázs helyzetével. Portálunk a hét elején számolt be arról, hogy a magyar válogatott futballista valószínűleg új csapatban folytatja a pályafutását. Az Ittihad Kalba a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben köszönetet mondtak Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel volt, hogy a klub bejelentette a holland Navarone Foor érkezését.

Legfrissebb híreink