DVTK: Bacsa távozásának részleteiről beszélt Feczkó

Az új érkezőket is jellemezte az edző.

Forrás: DVTK/Facebook

A Diósgyőr fontos mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a tavaszi idény nyitányán. Feczkó Tamás együttese a ZTE otthonában győzött 3-1-re. A két csapat nehéz helyzetét figyelembe véve nyugodtan nevezhettük ezt a találkozót "hatpontos" ütközetnek. 

Feczkó a szezon közben vette át a miskolci gárda irányítását. A szakember a Digi Sport Reggeli Start című műsorának volt a vendége pénteken. Feczkó elmondta, az ősszel elég szűkös keret állt a rendelkezésükre. A tréner elmondta, sikerült stabilizálni a gárda védekezését, de azt is látták, hogy a támadószekcióban erősítésre van szükségük. Szerinte ezt a problémát a téli átigazolási szezon során orvosolni tudták, mivel olyan minőségi támadókat szerződtettek a piros-fehér alakulat vezetői, akik képesek gólokat szerezni, emellett gólpasszokat is tudnak kiosztani.  

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Ugrai elhagyta a csapatát - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Bacsa Patrik távozása elég nagy visszhangot generált, a 27 esztendős futballistára az Újpest csapott le. Feczkó elárulta, ők nem akarták végleg elengedni Bacsát. Abban bíztak, hogy a játékos a tavasz során valamelyik gárdában kölcsönben szerepel, majd a nyáron megmutatja, hogy helye van a Diósgyőrben. 

Security Check Required

 

Feczkó arra is rávilágított, hogy stabil középcsapatot szeretne építeni Miskolcon. Reményei szerint a klub megalapításának 110. évfordulóját egy előkelő helyezéssel tudják megünnepelni. A szurkolókat is méltatta a vezetőedző, aki elmondta, a diósgyőri drukkerek az ország bármely szegletében képesek hazai pályát teremteni. A szimpatizánsok részéről az egyik elvárás a játékosokkal szemben, hogy az utolsó másodpercig küzdjenek a sikerért. 

A ZTE elleni sikerrel kapcsolatban arról beszélt Feczkó, hogy egy kupadöntőként kezelték a találkozót. Úgy gondolja, minden győzelmet meg kell becsülni az élvonalban.

Legfrissebb híreink