Hiába figyelt fel rá Sevcsenko, egyelőre nem lesz diósgyőri

Hivatalos bejelentés.

Forrás: DVTK

ÍME A DVTK KÖZLEMÉNYE:

,,Ebben az átigazolási időszakban biztosan nem lesz a DVTK labdarúgója az FC Kassa engedélyével Diósgyőrben próbajátékon részt vevő ukrán U21-es válogatott középpályás, Maksym Rizie.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

- Maksym Rizie Nagyon tehetséges játékos, aki már Andriy Shevchenko szöbvetségi kapitány figyelmét is felkeltette, amikor együtt edzett a felnőtt ukrán válogatottal, de az ő posztjára már igazoltunk magyar labdarúgót - nyilatkozta Feczkó Tamás, a DVTK vezetőedzője. - A tavasz folyamán folyamatosan figyelemmel kísérjük majd a mérkőzéseit és a teljesítményét, hiszen jó játékos, attól függetlenül is, hogy most éppen a szlovák másodosztályban játszik."

Legfrissebb híreink