Nikolics visszatért: tartották a szavukat a fehérváriak – videó, képek

A góllövőlista éllovasát váltotta.

Forrás: MOL Fehérvár FC

Tegnap sajtótájékoztatót tartott a Mol Fehérvár FC, az összejövetelen a klubhoz visszatérő Nikolics Nemanja, valamint Kovács Zoltán sportigazgató válaszolt az újságírók kérdéseire. 

Az igen őszintére sikerült rendezvényen Kovács és Nikolics is elmondta, hogy a támadónak elkészültek a pályára lépéshez szükséges iratai, ezért benne lesz majd a Mezőkövesd elleni mérkőzés keretében. Azt viszont kijelentették, arról, hogy pár percre pályára lép-e már a matyóföldiek ellen, csak és kizárólag Joan Carrillo vezetőedző dönt majd a mérkőzés közben.

Nos, a szakvezető bizalmat szavazott Nikolicsnak, aki a 73. percben Armin Hodzicot váltotta.

Nikolics bemutatkozott, Bödét eltiltják, még nagyobb bajban a két újonc - beszámoló a 20. forduló meccseiről - NB1.hu

Ugyan egy meccsel kevesebbet rendeztek meg a 20. fordulóban, izgalmakból így sem volt hiány. Volt kettős kiállítás, 8 gólos meccs és második helyért folytatott rangadó. Diósgyőri VTK-Debreceni VSC 1-2 (1-2) Ezzel a mérkőzéssel kezdődött meg a DVTK fennállásának 110 évét ünneplő sorozat.

Azt a Hodzicot, aki a 17. percben egyenlített a Mezőkövesd ellen (2-1-re győzött a Vidi) és ezzel a találattal már egyedül vezeti az NB I-es góllövőlistát. Eddig 9-szer volt eredményes, a második helyen 8 találatával a télen Újpestről a másodosztályú Vasashoz távozott Feczesin Róbert, illetve a ZTE ellen a mérkőzés végén 11-esből gólt szerző Davide Lanzafame áll, aki 6 mérkőzés után volt ismét eredményes.

Egyébként a Vidi meccs előtti felvétele azt bizonyítja, hiába "posztrivális" Nikolics és Hodzic, egymás mellett ülnek az öltözőben.

Legfrissebb híreink