Kiakadt a románok elnöke: a Vidihez "üldözi" a játékost

Komoly hiba miatt belemegy az üzletbe.

Forrás:

Korábban az nb1.hu is beszámolt arról, hogy a MOL Fehérvár érdeklődik a FCSB (korábban Steaua) román válogatott középpályása, Dragos Nedelcu iránt.

A Bűvész után újabb játékost igazolna a Vidi Romániából - NB1.hu

 

A 22 éves, a védelemben is bevethető játékosért korábban a Sampdoria is ajánlatot tett, ám sem azt, sem pedig a Vidi első bejelentkezését nem fogadta el a bukarestiek híres elnöke, Gigi Becali, mondván, többet szeretne 2 millió eurónál Nedelcuért. A legfrissebb hírek szerint azonban mégis ő lehet Lyes Houri után a fehérváriak második téli szerzeménye, hisz a CFR elleni, vasárnapi 1-0-s bajnoki vereséget követően Becali bejelentette: a kolozsváriak elleni rossz játékát és hibáit követően kész Nedelcut eladni Magyarországra.

Înfrângerea cu CFR a umplut paharul! Becali: ''La revedere! Îl dau!''

 

"Viszlát! Eredetileg 2,2 millió eurót kértem volna érte, de odaadom 2 millióért. A hibákat levonom az árból - ha valaki nem teljesít jól, csökken az értéke" - mondta Becali. 

Nedelcu a Transfermarkt szerint 1,5 millió eurót ér - viszonyítva ahhoz, hogy a Sampdoriától még 6 millió eurót kértek a bukarestiek, nem jár túlságosan rosszul a Fehérvár...

Legfrissebb híreink