Újpest: román játékossal erősítettek

Újabb érkező a lila-fehér klubnál.

Forrás: ujpestfc.hu

Andreias Calcan is az Újpestben folytatja a pályafutását. A 25 esztendős játékos Viitorul Constanta együttesétől érkezett a lila-fehérekhez. Az nb1.hu egyébként már január 12-én jelezte, hogy a román futballista Újpestre tart. Íme az újpestiek közleménye az átigazolásról:

A Vidi után az Újpest és a Loki is Romániából igazolna - NB1.hu

Tegnap jeleztük, hogy Lyses Houro, a Viitorul játékosa a MOL Fehérvár FC-ben folytathatja a pályafutását, olyannyira, hogy a román sajtó kész tényként közölte, hogy a fehérváriak megvették. A legújabb, Romániából származó jelentések szerint a Viitorul a 25 éves csatárát, Andreas Calcant is eladhatja, méghozzá az Újpestnek, állítja a gsp.ro.

"Legnagyobb örömünkre a sikerült megszereznünk a Viitorul Constanța csapatától Andreias Calcant. Egy év alatt előző klubjában 18 mérkőzésen 5 góllal hívta fel magára a figyelmet a román első osztályban. A 25 éves, 172 centiméteres középpályás a 20-as lila-fehér mezben fog a jövőben pályára lépni.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

 „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A szerződés aláírásakor így nyilatkozott hivatalos oldalunknak a IV. kerületben tervezett céljairól:

Feczesint pótolni - az új újpesti életútja - NB1.hu

Bacsa Patrik a DVTK saját nevelésű játékosa, a diósgyőri klubban debütált 2010-ben az NB1-ben, a ZTE ellen elveszített meccsen kapott 45 percet. A 2009-2010-s bajnokságban még három mérkőzésen kapott szerepet az élvonalban, hogy aztán a következő idényben, a DVTK kiesése után, már a másodosztályban szerezze meg első gólját a Diósgyőr színeiben.

,,Örülök, hogy a jövőben az Újpestet erősíthetem, szeretnék gólokkal hozzá járulni a csapat sikereihez, és bízom benne, hogy rengeteg trófeát fogok tudni nyerni a gárdával.”

Sok sikert és jó eredményekben gazdag karriert kívánunk Újpesten!"

Legfrissebb híreink