Csapatkeresés: Németh Krisztián kecsegtető ajánlatra mondott nemet

A hazatérés lehetőségéről is beszélt.

Forrás:

Németh Krisztián legutóbbi együttese a Sporting Kansas City volt. A 31 éves futballista jelenleg csapatot keres magának. Németh az M4 Sport Átigazolások című műsorának volt a vendége. A beszélgetés során elmondta, nemrég egy remek ajánlatot kapott Amerikából, de feleségével úgy döntöttek, hogy nem térnek vissza a tengerentúlra. 

Németh arra is rávilágított, hogy kétszer is közel került ahhoz, hogy megállapodjon új klubjával, de különböző okok miatt végül kútba esett az üzlet. 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

 „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Németh egyébként elárulta, két évig még mindenképpen külföldön szeretne futballozni, de azt sem zárja ki, hogy magyar csapatban folytatja a pályafutását. Bár a képet árnyalja, hogy honi klubtól konkrét ajánlatot még nem kapott a 37-szeres válogatott labdarúgó, akinek az értékét 1 millió euróra becsüli a Transfermarkt. Hozzátette, nagyon tetszik neki, hogy Magyarországon szebbnél szebb stadionokat építettek az utóbbi években.

Németh Krisztián 12 éve légióskodik, ezzel kapcsolatban elmondta, hiányoznak a barátai és a családja, így szeretne közelebb futballozni az otthonához. Jelenleg egyénileg készül, de úgy érzi, jó állapotban van. 

Legfrissebb híreink