Szakítás: Dzsudzsák megtörte a csendet

Őszinte nyilatkozatot adott a magyar játékos.

Forrás: MTI

Az nb1.hu már hétfő óta foglalkozik Dzsudzsák Balázs helyzetével. Portálunk a hét elején számolt be arról, hogy a magyar válogatott futballista valószínűleg új csapatban folytatja a pályafutását. Az Ittihad Kalba a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben köszönetet mondtak Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel volt, hogy a klub bejelentette a holland Navarone Foor érkezését. Foor a hetes mezt kapta meg, ezt korábban Dzsudzsák birtokolta a csapatnál.

Kiderült, miért mondhat le a klubja Dzsudzsákról - NB1.hu

Hétfőn este az nb1.hu beszámolt arról, hogy Dzsudzsák Balázs klubja, az Ittihad Kalba Fc eléggé érdekes bejegyzéseket tett közzé az Instagramon. A klub köszönetet mondott a magyar válogatott futballistának, emellett a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését, az új játékos a hetes mezben fog játszani új csapatában, ami eddig Dzsudzsák mezszáma volt.

Arról is írtunk a honlapunkon, hogy állítólag Dzsudzsák és brazil csapattársa, Henrique nem fér bele a vezetőedző elképzeléseibe. Marco Viviani az Ittihad Kalba összes játékosáról részletes elemzést készített, majd az adatokat aprólékosan górcső alá vette.

Klubváltás előtt: újabb részletek Dzsudzsák ügyében - NB1.hu

Az nb1.hu már hétfő este beszámolt arról, hogy valószínűleg új csapatban futballozhat Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott futballista mostani klubja, az Ittihad Kalba érdekes posztokat tett közzé a közösségi oldalán, többek között köszönetet mondott Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel lehet, hogy a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését.

Dzsudzsákkal az Al-Ittihad beszélgetett a váratlan döntés után. Honfitársunk elmondta, sokkolta a hír. Hozzátette, senkivel sem volt konfliktusa az együttesnél. Arra is kitért, hogy még nem foglalkozik azzal, hol folytatja a karrierjét, jelenleg a kialakult helyzetet próbálja megemészteni. 

جوجاك: أنا مصدوم!

 

Egyébként Dzsudzsák mostani szerződése a nyáron járt volna le, de korábban Vörösbaranyi József, a futballista menedzsere arról beszélt, hogy minden bizonnyal új kontraktust kötnek az együttessel. A 108-szoros válogatott Dzsudzsák értékét 2 millió euróra saccolja jelenleg a Transfermarkt. A 33 éves futballista ebben a szezonban 3 gólt szerzett, emellett kiosztott 5 gólpasszt is. Dzsudzsák 2018-ban csatlakozott az Ittihad Kalba keretéhez. 

FRISSÍTÉS:

Itt folytatja Dzsudzsák Balázs - NB1.hu

Az UAESoccer szerint az Al-Ain csapatában folytatja Dzsudzsék Balázs. Az Al-Ain hivatalos bejelentést még nem tett, de a legtöbb arab lap már kész tényként kezeli a transzfert. A magyar válogatott játékos hétfő este jelentette be, hogy elhagyja a klubját. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

Legfrissebb híreink