Henty: Slovan

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Slovan

A Slovan a honlapján jelentette be Ezekiel Henty érkezését, a Puskás Akadémiát hagyta el a játékos.

Távozott a Puskás Akadémia gólzsákja - NB1.hu

Elhagyta a Puskás Akadémiát Ezekiel Henty, a játékos az Instagramon jelentette be a távozását. Henty 2017-ben érkezett Magyarországra, a transfermarkt.de akkori adatai szerint 500 ezer euróért vette meg a Videoton a Lokomotív Moszkvától. Egy évvel később már Felcsútra került, ahonnan az egész idényre kölcsönadták az Eszéknek.

A futbalista, aki korábban az AC Milanban és a Lokomotív Moszkvában is megfordult, 4 és fél éves szerződést kötött a pozsonyi klubbal. Ebben a szezonban 12 meccsen lépett pályára bajnoki meccsen, 6 gólt szerzett. Henty értéke a transfermarkt.de szerint 700 ezer euró

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Legfrissebb híreink