Friss információk Németh Krisztián átigazolási ügyéről

Két remek ajánlatot is kapott.

Forrás: MTI

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy Németh Krisztián keresi az új csapatát. A magyar válogatott futballista helyzetéről Pataki Tibor és Kövesdi Viktor beszélt az M4 Sport Átigazolás című műsorában. A CMG Menedzseriroda tulajdonosai elmondták, Németh két kecsegtető ajánlatot is kapott már korábban (az egyik Amerikából, a másik Ázsiából érkezett), de ezeket nem fogadta el a 31 esztendős labdarúgó. Ezek a megkeresések elsősorban anyagi szempontból voltak kecsegtetőek, de Kövesdiék elmondták, Németh döntésében nem a pénz lesz a legfontosabb szempont. 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Ugrai elhagyta a csapatát - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Hozzátették, a válogatott is lényeges Németh Krisztiánnak, így nem szeretne egy nagyon távoli országba költözni, inkább Európában szeretne futballozni. Arra is rávilágítottak, hogy az öreg kontinensről szinte biztos, hogy anyagi szempontból rosszabb megkeresés fut majd be. 

Csapatkeresés: Németh Krisztián kecsegtető ajánlatra mondott nemet - NB1.hu

Németh Krisztián legutóbbi együttese a Sporting Kansas City volt. A 31 éves futballista jelenleg csapatot keres magának. Németh az M4 Sport Átigazolások című műsorának volt a vendége. A beszélgetés során elmondta, nemrég egy remek ajánlatot kapott Amerikából, de feleségével úgy döntöttek, hogy nem térnek vissza a tengerentúlra.

Németh korábban az M4 műsorában elmondta, a hazatérés sem elképzelhetetlen, de szeretne még néhány évig légióskodni. Ezzel kapcsolatban Pataki Tibor és Kövesdi Viktor elárulta, tisztában vannak azzal, hogy melyik honi kluboknál merülhet fel Németh neve.

Németh Krisztián legutóbb a Sporting Kansas City játékosa volt. A nemzeti együttesünk szerelését 37 alkalommal ölthette magára a játékos, fellépéseit négy góllal zárta. Németh értékét a Transfermarkt 1 millió euróra becsüli. 
 

Legfrissebb híreink