FTC: hosszabbított a magyar válogatott védő

Hivatalos bejelentés.

Forrás: fradi.hu

ÍME A FERENCVÁROS BEJELENTÉSE:

,,Botka Endre továbbra is a Fradit erősíti, miután megújította kontraktusát a Ferencvárossal!

Botka Endre 2017 januárjában érkezett a Ferencvároshoz, és a 2016/17-es szezon második felében többségében kezdőként lépett pályára.

A következő idényben harmincszor játszott zöld-fehér színekben, 28-szor pedig már a kezdő sípszónál a pályán volt. A Magyar Kupa 2017/18-es kiírásában első fradista gólját is megszerezte a Dunaharaszti ellen.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - rajt az NB II-ben, így igazolt a másodosztály - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A sokoldalú, a védelem szinte bármely posztján bevethető játékos 14-szer lépett pályára az előző szezonban bajnoki címet ünneplő csapatunkban, a mostani idényben eddig kilencszer számított rá kezdőként Sergei Rebrov.

Csoportkörös Európa Liga-mérkőzéseinken hatból négy alkalommal jobbhátvédként és belső védőként is a kezdő tizenegy tagja volt, ezek alatt csupán egyszer cserélték le.

A magyar válogatott bő keretében többször is bizalmat szavaztak Botkának, aki eddig kétszer lépett pályára címeres mezben."

Legfrissebb híreink