Személyes problémák: Ugrai távozik Görögországból

Hivatalos bejelentés.

Forrás: atromitosfc.gr

Ugrai Roland 2018. szeptemberében igazolt a görög élvonalbeli Atromitosz csapatához.

A görög bajnokságban, a Szuperligában legutóbb január 4-én pályára lépő támadó, összesen 28 mérkőzésen, ötször volt eredményes a klubjában. A magyar válogatott játékos és az athéni egyesület most közös megegyezéssel bontottak szerződést. 

A 27 éves játékosnak az Atromitosz volt az első külföldi klubja, a szerződés megkötésében a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck is segédkezett, aki korábban Görögországban is edzősködött. 

Ugrai Storck irányítása alatt lett válogatott, és játszott eddig 5 alkalommal a nemzeti csapatban.

"Mindenképpen külföldön szerettem volna folytatni, a magyarnál erősebb bajnokságban. A klub a nemzetközi szereplés elérését tűzte ki célul, így nagyon jó fejlődési lehetőségnek tartom, hogy itt szerepelhetek. Ez játszott szerepet a döntésemben, hogy az Atromitosznál folytassam", nyilatkozta még 2018 szeptemberében Ugrai, miután a Diósgyőr szerződést bontott a játékossal.

„Az egyeztetések után és a személyes problémákat mérlegelve, a klubvezetés elfogadta távozási kérelmét és sok sikert kíván a játékosnak a további karrierjéhez” – olvasható a görög klub honlapján, amely további részleteket nem osztott meg.
Ugrai Roland idehaza a DVTK mellett a Ferencváros és a Szombathelyi Haladás játékosa volt.

Legfrissebb híreink