Kiderült, miért mondhat le a klubja Dzsudzsákról

Új fejezet kezdődhet a magyar játékos karrierjében.

Forrás: MTI

Hétfőn este az nb1.hu beszámolt arról, hogy Dzsudzsák Balázs klubja, az Ittihad Kalba Fc eléggé érdekes bejegyzéseket tett közzé az Instagramon. A klub köszönetet mondott a magyar válogatott futballistának, emellett a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését, az új játékos a hetes mezben fog játszani új csapatában, ami eddig Dzsudzsák mezszáma volt. 

Dzsudzsák távozik? - NB1.hu

A legutóbbi hírek szerint, szinte biztos volt, hogy Dzsudzsák Balázs hosszabbít a klubjával. Azonban most sokat sejtető posztok jelentek meg az Ittihad Kalba Fc Instagramján. Bejelentették az új 7-es számú játékost, ezt a számot eddig a magyar válogatott futballista viselte. Valamint egy köszönetnyilvánító kép is megjelent, melyen Dzsudzsák szerepel.

Úgy tűnik, Navarone Foor miatt kezdődhet Dzsudzsák karrierjében új fejezet. A 28 esztendős holland labdarúgó értékét a Transfermarkt 1,25 millió euróra becsüli. Legutóbbi klubja a Vitesse volt, a holland bajnokság mostani szezonjában 951 percet töltött a pályán, a fellépéseit pedig öt gólpasszal koronázta meg. 

Navarone Foor egyébként pont Dzsudzsák helyét veheti át az Ittihad Kalba Fc-ben. Helyi sajtóhírek szerint az arab klubok csak korlátozott számban foglalkoztathatnak légiósokat, és a holland játékos miatt Dzsudzsák szerződését bontották fel az elöljárók. 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - hosszabbított a válogatott védő, a ZTE-nél konganak a vészharangok - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Egyébként Dzsudzsák mostani szerződése a nyáron járt volna le, de korábban Vörösbaranyi József, a futballista menedzsere arról beszélt, hogy minden bizonnyal új kontraktust kötnek az együttessel. A 108-szoros válogatott Dzsudzsák értékét 2 millió euróra saccolja jelenleg a Transfermarkt. A 33 éves futballista ebben a szezonban 3 gólt szerzett, emellett kiosztott 5 gólpasszt is. Dzsudzsák 2018-ban csatlakozott az Ittihad Kalba keretéhez. 

FRISSÍTÉS:

15.12: Újabb részletek

Klubváltás előtt: újabb részletek Dzsudzsák ügyében - NB1.hu

Az nb1.hu már hétfő este beszámolt arról, hogy valószínűleg új csapatban futballozhat Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott futballista mostani klubja, az Ittihad Kalba érdekes posztokat tett közzé a közösségi oldalán, többek között köszönetet mondott Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel lehet, hogy a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését.

Szerda 14.06: Dzsudzsák megszólalt

Szakítás: Dzsudzsák megtörte a csendet - NB1.hu

Az nb1.hu már hétfő óta foglalkozik Dzsudzsák Balázs helyzetével. Portálunk a hét elején számolt be arról, hogy a magyar válogatott futballista valószínűleg új csapatban folytatja a pályafutását. Az Ittihad Kalba a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben köszönetet mondtak Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel volt, hogy a klub bejelentette a holland Navarone Foor érkezését.

Legfrissebb híreink