Puskás Akadémia: hosszabbított az egyik legjobb

Hivatalos bejelentés.

Forrás: pfla.hu

Josip Knezevic fontos láncszeme a Puskás Akadémia gépezetének, a klubot 2017 óta erősíti a légiós. A rutinos futballista ebben a szezonban 1394 percet kapott a bizonyításra, a fellépéseit két góllal zárta. A 31 éves labdarúgó az Újpest és a Ferencváros kapuját vette be.

Knezevic Josip gólja az Újpest FC - Puskás Akadémia FC mérkőzésen

 

Knezevic az előző idényben 12 találatot szerzett az NB I-ben, a 2017/18-as szezonban pedig 11 alkalommal villant meg.

Knezevic Josip második gólja a Puskás Akadémia FC - DVSC mérkőzésen

 

A felcsútiak bejelentették, hogy meghosszabbították Knezevic szerződését, a kontraktus 2022-ben jár le. A játékos értékét a Transfermarkt 600 ezer euróra becsüli. Íme a Puskás Akadémia közleménye a döntésről:

"2022 nyaráig a Puskás Akadémia FC mezét viselheti középpályásunk, Josip Knezevic, aki a 2017-es nyári átigazolási időszakban Eszékről érkezett klubunkhoz. A horvát játékos az előző két szezonban egyaránt házi gólkirálya volt csapatunknak, előbb 11, majd 12 bajnoki találattal. Knezevic eddig 79 tétmérkőzésen lépett pályára NB I-es gárdánk színeiben – az első osztályban 67 fellépésén 25 gólnál tart, a Magyar Kupában 12 találkozón 4-szer volt eredményes. A 31 esztendős labdarúgó alapembere volt a 2017–2018-as évadban Magyar Kupa-döntőig menetelő együttesünknek – a fináléban ő szerezte az első gólunkat az Újpest ellen. Knezevic ebben a bajnoki évben 16 élvonalbeli mérkőzésen kétszer iratkozott fel az eredményjelzőre, illetve hétszer az ő pontos passzai után fejezték be sikeresen az akciókat a társak.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - ukrán játékos Dorogon - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Középpályásunk az első tavaszi fordulóban eltiltás miatt nem léphetett pályára Kaposváron, de szombaton a Debrecen elleni bajnokin már számíthat rá vezetőedzőnk, Hornyák Zsolt."

Legfrissebb híreink