Újpest: középpályással erősítettek

21 éves labdarúgóval kötöttek szerződést.

Forrás: ujpestfc.hu

Az Újpestben folytatja a pályafutását Moussa Corso Traoré. A 21 éves középpályás legutóbbi csapata a Vasalunds IF volt. Íme a lila-fehérek közleménye a transzferről:

"Moussa Corso Traoré aláírta szerződését csapatunkhoz

A guineai születésű játékos lila-fehérben folytatja pályafutását, a tavaszi idényben még kölcsönben szerepel, melyet a nyáron véglegesíthet klubunk. A még csak 21 éves futballista a Vasalunds IF együttesétől tette át székhelyét a IV. kerületbe. Miután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, illetve a papírmunkán, így nyilatkozott hivatalos weboldalunknak:

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Zsóri az NB II-ben is bizonyíthat - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

„Egy nagy álmom vált azzal valóra, hogy csatlakozhattam ehhez a klubhoz. Már egy ideje szerettem volna egy új szintre lépni és hála az Istennek, ezzel az újpesti lehetőséggel ez most megadatott. Európában eddig svéd alsóbb osztályú csapatoknál játszottam, így ez most igazi előrelépés számomra. Szeretnék sokat fejlődni és idővel a legjobb Európában játszó, afrikai játékosok egyikévé válni.”

Az sem lenne meglepetés, ha az újpestiek hamarosan bejelentenék Steliano Filip érkezését. A román futballista a gsp.ro értesülései szerint tárgyalásokat folytat a lila-fehér alakulattal. 

Újpest: újabb román játékos érkezhet - NB1.hu

Az Újpest az előző héten jelentette be Andreias Calcan érkezését, a 25 éves játékos a Viitorul Constanta együttesét hagyta el a lila-fehérek kedvéért. Az újpestiek állítólag újabb román játékos megszerzésén dolgoznak: Steliano Filip is a klubot erősítheti a gsp.ro értesülései szerint.

Legfrissebb híreink