A Bűvész után újabb játékost igazolna a Vidi Romániából

A Sampdoria is vitte volna a kiszemeltet.

Forrás: GSP

A magyarellenes kijelentéseiről is bőven ismert Gigi Becali megerősítette a gsp.ro-nak, hogy a MOL Fehérvár FC írásbeli ajánlatot tett Dragos Nedelcu, az FCSB (volt Steaua) középpályása iránt. Nedelcu 22 éves, a télen csapatot válthat a tulajdonos közlése szerint és egyébként már több csapat érdeklődését is felkeltette.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Ugrai elhagyta a csapatát - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Becali elmondta, a Vidi ajánlata az volt, hogy 2 millió eurót fizet a középpályásért, 1-et most, a fennmaradó összeget meg két részletben utalja majd át a bukaresti klub számlájára. A tulajdonos erre azt válaszolta a saját elmondása szerint, hogy további 500 ezer eurót kell kapnia, ha a játékos segítségével a Vidi a nemzetküzi porondon csoportkörbe jut, Becali a cikkben az Európa-ligát említette.

EXCLUSIV MOL Vidi îl vrea pe Dragoș Nedelcu! Maghiarii au acceptat clauza impusă de Gigi Becali

Gigi Becali a confirmat oferta pentru Dragoș Nedelcu într-o intervenție la Pro X: „Am cerut 2,5 milioane de euro. Ei oferă 2 milioane și mi-au spus că pun clauze 300.000 de euro dacă sunt în cupele europene, iau banii sigur, și 200.000 de euro dacă intră în grupele Europa League.

Nedelcu iránt egyébként az olasz Sampdoria is érdeklődőt, de a klub visszalépett az üzlettől, mert a román tulajdonos akkor 6 millió euróért akarta eladni a játékosát. – ekkor jött el az a pillanat, amikor elkezdett engedni a meghirdetett vételárból.

Mint ismeretes, a Vidi eddig egy játékost igazolt a télen, méghozzá a francia-marokkói Lyes Houri személyében, akit a szintén román FC Viitorul Constanta gárdájától szereztek meg.

Houri az első tavaszi fordulóban, a Honvéd elleni hazai, 0-0-s végeredménnyel zárult mérkőzésen a sérült Negót váltotta a 46. percben, de ezen a mérkőzésen még nem bizonyította be, hogy miért Bűvész a beceneve.
 

Legfrissebb híreink