Dinamo Kijev: döntöttek Kádár Tamásról

Nem lenne meglepő, ha csapatot váltana a magyar védő.

Forrás: MTI

A Dinamo Kijev a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy Kádár Tamás a szakmai stáb döntésének értelmében a második csapattal, vagyis az ifjúságiakkal készülhet. A futballista helyét a mindössze 20 esztendős Alekszandr Romancsuk vette át a Dinamo névsorában. 

Kádár és a Vidi: a játékos igazsága - interjú - NB1.hu

Az elmúlt napokban rengeteg hír jelent meg a magyar és az ukrán sportsajtóban Kádár Tamással kapcsolatban. A hírek arról szóltak, hogy Kádár (vagy ugye az őt képviselő menedzser) tárgyalásban áll a MOL Fehérvár FC-vel, de olyan szinten, hogy hamarosan orvosi vizsgálatra megy Fehérvárra, sőt arról is jelentek meg cikkek, hogy a felek a szerződés minden részletében megállapodtak.

A döntés annak fényében kissé meglepő, hogy Kádár az eddigi felkészülési mérkőzéseken lehetőséget kapott, sőt, a Dinamo Breszt elleni összecsapáson még gólpasszt is kiosztott a magyar válogatott futballista. 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - hosszabbított a válogatott védő, a ZTE-nél konganak a vészharangok - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Nem lenne meglepő, ha ezek után a 29 esztendős védő klubot váltana, erről már régóta cikkeznek a különböző sajtótermékek. Kádár ebben a szezonban az ukrán bajnokságban 1079 percet töltött a pályán, az Európa-ligában pedig 360 minutumot kapott a bizonyításra. A Dinamo Kijevnél 2023-ban járna le a szerződése az 57-szeres válogatott futballistának, akinek az értékét a Transfermarkt 4 millió euróra becsüli. 
 

FRISSÍTÉS:

Szerda 10.17: Kádárnak vannak megkeresései

Dzsudzsák egykori csapata vinné Kádárt? - NB1.hu

Forrás: dnyamo.kiev.ua Honlapunkon már kedden olvashattak arról, hogy Kádár Tamás a második csapattal (vagyis az ifjúságiakkal) készülhet. Ukrán sajtóhírek szerint ennek az a magyarázata, hogy Kádár összeszólalkozott a Dinamo Kijev vezetőedzőjével, Olekszij Mihajlicsenkóval.

Legfrissebb híreink