Újpest: újabb román játékos érkezhet

Európa-bajnokságon is szerepelt a futballista.

Forrás: gsp.ro

Az Újpest az előző héten jelentette be Andreias Calcan érkezését, a 25 éves játékos a Viitorul Constanta együttesét hagyta el a lila-fehérek kedvéért. Az újpestiek állítólag újabb román játékos megszerzésén dolgoznak: Steliano Filip is a klubot erősítheti a gsp.ro értesülései szerint.

EXCLUSIV Steliano Filip e în tratative avansate cu Ujpest

Legiunea românescă din prima ligă maghiară se mărește, iar următorul nume pe listă este Steliano Filip. Fundașul stânga se află în negocieri avansate cu Ujpest, locul 6 în prima divizie din țara vecină. La trupa din capitala Ungariei îl va găsi și pe Andreas Calcan, c are a ajuns și el în urmă cu câteva zile în curtea budapestanilor.

A 25 esztendős Filip értékét a Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli. A védelem bal oldalán érzi magát otthonosan a labdarúgó, de akár védekező középpályásként is bevethető. Filip legutóbb a Viitorul csapatában futballozott, de szakított az együttessel a bekk. Állítólag az újpestiek 2,5 éves szerződést kínálnak a labdarúgónak - ezt Filip ügynöke is megerősítette. 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Zsóri az NB II-ben is bizonyíthat - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Filip a román válogatott mezét eddig 7 alkalommal ölthette magára. A 2016-os Eb-n szereplő Románia keretébe is bekerült, a Svájc elleni összecsapáson lehetőséget is kapott. A védő korábban a Dinamo Bukarestben és a Hajduk Splitben is szerepelt. 

Az Újpestnek nem sikerült valami jól a 2020-as év első bajnokija, hiszen 4-0-s vereséget szenvedett a Loki otthonában. Nebojsa Vignjevics legénysége a hétvégén a MOL Fehérvárt fogadja. 

FRISSÍTÉS:

12.20: 21 éves játékost igazoltak az újpestiek

Újpest: középpályással erősítettek - NB1.hu

Az Újpestben folytatja a pályafutását Moussa Corso Traoré. A 21 éves középpályás legutóbbi csapata a Vasalunds IF volt. Íme a lila-fehérek közleménye a transzferről: "Moussa Corso Traoré aláírta szerződését csapatunkhoz A guineai születésű játékos lila-fehérben folytatja pályafutását, a tavaszi idényben még kölcsönben szerepel, melyet a nyáron véglegesíthet klubunk.

Legfrissebb híreink