nb1.hu

Nem tekint a visszapillantó tükörbe Kondás Elemér, hiányolta az energiát Csercseszov – reakciók

Moniz a kiállításról beszélt, köszönetet mondott a Loki edzője.

A szombati három találkozót köbvetően értékelték a látottakat a csapat vezetőedzői.

Kisvárda-Paks 2-2(0-1)

Török László (Kisvárda): Hozzásegítettük ahhoz Paksot, amiért jött. Így is rendezkedtek be, stabilan, masszívan védekeztek végig. Harapósan kezdtük a mérkőzést rögtön egy kapufával, utána nehezen találtuk a fogást a vendégeken. A félidőben igyekeztünk változtatni. Sikerült tizenegyesből betalálni, majd megfordítani a mérkőzést. Végig domináltunk, nagyon sajnálatos volt a végén a hosszabbításban az az eset. Egy meg nem értés történt a védőnk és a kapusunk részéről. Sajnos megbüntetett minket ez a szituáció.csalódottak vagyunk, viszont van még hátra 16 mérkőzés. Nagyon kemény kiélezett mérkőzésre számítunk. A játékunk hellyel közzel megvan, így biztos hogy fejlődni fogunk hétről-hétre. 

Waltner Róbert (Paks):Persze mindig nyerni szeretne az ember, de a játék összképe alapján reális a döntetlen. Ugyan volt még egy nagy lehetőségünk, de az kimaradt. A négy gól mindegyike – mondhatni – szerencsés volt. Úgy éreztem, megnyerjük ezt a meccset 1-0-ra. Bosszant az első bekapott gól, de nem a kezezés miatt, az benne van. A kettes sorfal utáni játékot észre kellett volna venni, reagálni rá, kilépni a sorfalból. A Kisvárda ellen idegenben az egy pont nem rossz, és a játékosok hozzáállása is jó volt. Tudunk ennél sokkal jobban is futballozni. Bátrabban kellett volna támadni, többet birtokolni a labdát, sokszor feleslegesen elívelgettük a támadásokat. Bízom benne, hogy a következő találkozónk jobban sikerül.

 

DVSC-ZTE 3-0 (1-0)

Srdjan Blagojevic (DVSC): Gratulálok a játékosoknak, és köszönöm a szurkolók támogatását. Jó kezdete volt ez az évnek. A 3-0 ellenére nem volt egyszerű mérkőzés, szerencsénk is volt. A következő találkozókon jobb teljesítményre lesz szükség. Természetesen örülök a 3 pontnak, voltak pozitívumok, jól használtuk a megnyíló területeket, de fejlődnünk kell.

Ricardo Moniz (ZTE): Gratulálok a Debrecennek. A kiállítás sok mindent befolyásolt, nem érzem jogosnak a piros lapot. 2-0-nál úgy gondoltam, még van esélyünk, jól is játszottunk, de egy hiba mindent eldöntött. Ezt követően akár 5-0-ra is kikaphatunk volna.

 

FTC-Vasas 0-0

Sztanyiszlav Csercseszov (FTC): Az első mérkőzésünk idegenben a Vasas ellen abszolút hasonló volt. Egy nagyon kompakt védelem ellen találtuk ott is szembe magunkat. Úgy gondolom, hogy az első félidőben megfelelően játszottunk, de talán az energia hiányzott a csapatunkból. Elég helyzetet alakítottunk ki, de ezeket nem sikerül gólra váltanunk. Tegnap már együtt edzett a csapattal Zachariassen, az orvosi eredményei már pozitívak pár nap pihenő után, reméljük minél hamarabb a pályán lesz. 

 

 

Kondás Elemér (Vasas): Olyan nincs, hogy győzelemmel felérő döntetlen, de a Groupama Arénában az egyik legjobb csapat ellen ikszet játszani tökéletes eredmény és értékes egy pont. Azt gondolom, a játékosok nagyon nagyot küzdöttek, fegyelmezetten védekeztek, alázatosan futballoztak és egymást segítették. Mondhatnám, hogy van hiányérzetem, hisz volt egy óriási nagy helyzetünk, amit nem tudtunk értékesíteni, de meg kell elégednünk ezzel az egy ponttal és nem szabad elfelejteni, hogy azt az ország egyik legjobb csapata ellen szereztük. 

 

Az NB1.HU kérdésére a Vasas vezetőedzője elmondta:

Nem szoktam panaszkodni a hiányzók miatt. Az edzőtáborban több játékost több poszton is kipróbáltunk, többek között ilyen volt Ódor balbekk játéka is. Vannak sérültjeinek úgy mint Pátkai Máté, aki az edzőtáborban sérült meg, az új igazolásunk a Hegedűs János belázasodott, a Litauszkinak egy kisebb sérülése van. De nem szoktam panaszkodni azzal kell főzni ami van. Abból a játékosállományból kell a lehető legjobbat kihozni, ami éppen a rendelkezésünkre áll. Felesleges a visszapillantó tükörbe nézegetni, azt vissza kell hajtani. 

 

 

NB I 17. FORDULÓ:

Kisvárda Master Good-Paksi FC 2-2

Debreceni VSC-ZTE FC 3-0

Ferencvárosi TC-Vasas FC 0-0

vasárnap játsszák:

Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC 13.00

Újpest FC-Budapest Honvéd 15.30

Kecskeméti TE-MOL Fehérvár FC 17.30

 

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek