nb1.hu

Kisvárda-Paks: sorsdöntő volt az őrjítő kapushiba a hajrában

Az utolsó percekben jött a dráma a gólgazdag találkozón.

Kisvárda-Paks 2-2 (0-1)

 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

25.perc: Mesanovic buktatta a tizenhatoson belül Vargát, a játékvezető 11-est ítélt. A labda mögé a sértett állt, aki higgadtan a kapu jobb alsó sarkába passzolt. A labda végül a kapufa segédletével pattant a hálóba. 0-1!

63.perc: Leoni balról beadott labdájába Osváth kézzel ért bele, a hazaiak is büntetőt rúghatnak. A tizenegyest Mesanovic értékesítette, miután a kapu jobb alsó sarkába lőtte a labdát.

80.perc: Fordított a Kisvárda! Egy hazai szögletet követően Hej fejéről Ötvöshöz került a labda, aki öt méterre a kaputól a hosszúba sarokba talált. 2-1!

91. perc: Skribek beadását nagyon csúnyán elszámítja Hindrich. A szálló labdába végül senki nem ért bele, az érintés nélkül került a hálóba. 2-2!

kép:Kisvárda/Facebook

 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: ÖTVÖS BENCE

A sérülése után visszatérő magyar középpályás hajrában szerzett szép gólt szerzett. Ötvös az egész mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott, melyre a 80. percben tette fel a koronát. Gólja végül csak egy pontot ért csapatának. 

 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: HINDRICH OTTÓ HIBÁJA

A 20 éves kisvárdai kapus óriásit hibázott a mérkőzés hosszabbításában Skribek beadásánál. A könnyűnek tűnő beadást nem tudta hatástalanítani, így csapata két pontot vesztett. 

 

JEGYZŐKÖNYV:

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Kisvárda Master Good-Paksi FC 2-2 (0-1)

Kisvárda, 1745 néző, v.: Bognár

gólszerzők: Mesanovic (64., 11-esből), Ötvös (80.), illetve Varga B. (25., 11-esből), Skribek (91.)

sárga lap: Ötvös (49.), Hindrich (90.), illetve Varga B. (62.), Windecker (72.), Osváth (87.)

Kisvárda Master Good: Hindrich – Hej, Jovicic, Kovacic, Leoni – Melnyik, Ötvös – Navratil (Ilievski, 71.), Makowski (Spasic, 83.), Camaj – Mesanovic (Czérna, 87.)

Paksi FC: Nagy G. – Osváth, Kinyik, Kádár, Szabó J. – Windecker (Balogh B., 86.), Szabó B. (Hahn, 61.) – Sajbán (Skribek, 86.), Papp, Haraszti (Kovács N., 61.) – Varga B.

 

Az MTI beszámolója:

Az első félidőben hiába birtokolta többet a labdát a hazai együttes, mezőnyfölénye meddőnek bizonyult. Kétszer kapufáig, egyszer pedig lesgólig jutott a Kisvárda, a vezetést viszont a paksiak szerezték meg egy szerencsétlen mozdulat miatt megítélt büntetőt értékesítve. A tolnaiaknak ez az egy kapura lövésük volt a hivatalos statisztika szerint a szünetig, melyre így előnnyel vonulhattak.

Fordulás után nagy lendülettel küzdött az egyenlítésért a hazai együttes, amely egy szabadrúgáskombináció után tizenegyeshez jutott, a vendégvédő ugyanis becsúszás közben felemelt kézzel ért a labdához. A büntetőt higgadtan értékesítette Mesanovic, ezt követően pedig a Paks is támadóbb felfogásban folytatta a meccset. A hajrá kezdetén egy kisvárdai szöglet után Ötvös eszmélt a leggyorsabban és közelről bevette a rivális kapuját, így a hazai csapat megfordította a mérkőzés állását. Ezzel azonban még nem volt vége a fordulatoknak, a hosszabbítás első percében ugyanis Skribek balról érkező beadására rosszul reagált a várdai kapus, akinek a lábai között a hálóba pattant a labda.

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A 18. fordulóban a Kisvárda a Honvéd otthonába látogat, míg a Paks a Fradit fogadja.

A tabella a linkre kattintva tekinthető meg.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek