Kupadöntő: Ultras Kispest – újabb invázió

Marco Rossi sem feledheti a tavalyi sétát.

Forrás: Kispest-Honvéd Futball Club/Facebook

Elképesztő, sokáig emlékezetes hangulatú kupadöntőt rendeztek tavaly a Groupama Arénában, a meccset végül a Vidi nyerte meg 2-1-re a Kispest ellen. 

Viszont mindkét szurkolótábor kellett a tökéletes atmoszférához, így mindkét tábor tagjai megérdemelték volna, hogy együtt ünnepelhessenek a kedvenceikkel.

Ez azonban ugye a fehérváriaknak adatott meg, így érthető, hogy kettőzött lelkesedéssel készülnek a Kispest fanatikusai a holnapi, Mezőkövesd elleni fináléra. A kettőzött erővel úgy értendő, hogy kétszer 101%-os az, amire és ahogyan készülnek.

A kövesdiek buszos és vonatos utazásáról napközben már írtunk, így ebben a cikkben csak a fővárosiakról értekezünk. Azokról a fővárosiakról, akik ismét együtt mennek majd a döntőre, akárcsak tavaly, amikor a legutóbbi bajnokcsapatuk volt vezetőedzőjének, a jelenlegi szövetségi kapitány Marco Rossinak a lakása előtt is áthaladtak.

Most, a Puskás Aréna közelében található egyik hangulatfokozására kiválóan alkalmas intézménynél találkoznak, az első kispestiek érkezésére már 15 órától lehet számítani.

Az nb1.hu információi szerint innen mintegy hatezer kispesti megy majd át közösen a mérkőzés helyszínére, bent az arénában ennél is többen lehetnek majd.

ELŐZMÉNYEK

Kupadöntő: a rendőrök is üzentek a Mezőkövesd drukkereinek - NB1.hu

 

Magyar Kupa-döntő: üzent az MLSZ a szurkolóknak - NB1.hu

 

Kuttor vs. Pisont: így várja a kupadöntőt a Honvéd és a Mezőkövesd - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink