Kupadöntő: a rendőrök is üzentek a Mezőkövesd drukkereinek

És a klub is tájékoztatott.

Forrás: Mezőkövesd

ÍME, A MEZŐKÖVESD BEJELENTÉSE:

"Holnap 20 órakor kezdődik a Mezőkövesd – Budapest Honvéd Magyar Kupa döntő, klubunk utazást szervez a sporttörténelmi mérkőzésre, az indulással kapcsolatban az alábbiakban olvashatnak információkat.

A vonattal utazó szurkolók 14 óra 15-kor találkoznak a vasútállomáson, a vonat 14 óra 53-kor indul Budapestre, míg a busszal utazó drukkerek 16 órakor találkozhatnak, az indulás 16 óra 30-kor lesz! A járványügyi előírások betartása miatt, kérjük mindenki hozzon maszkot az utazáshoz!"

A RENDŐRSÉG KÖZLEMÉNYE:

"A Borsod Megyei Rendőrkapitányság kérésére a kupadöntő napján (2020. június 3-án) a személyautóval és kisbuszokkal érkező szurkolók 18.45-kor az autópálya 13 km szelvényénél található SHELL benzinkút parkolójából rendőri felvezetéssel indulnak a Puskás Arénához.

Azoknak, akik az alábbi helyen mennek fel az autópályára, nem kell fizetniük autópályadíjat és a helyszínen mindenki számára parkoló lesz biztosítva. A jelzőlámpáknál a rendőri felvezetés miatt nem kell megállni. A rendőrség kérésére a szervezett autóval és 9 személyes kisbuszokkal érkező szurkolóknak legkésőbb kedd délig le kell adniuk a járművek rendszámát Pethe Ákos szurkolónak Facebookon privát üzenetben, vagy az aki99mk@gmail.com e-mail címen."

Legfrissebb híreink