Ráijesztett az utolsó a Fradira - videók, tabella

Pontelőnnyel vezeti a címvédő a tabellát, bajban a Rákóczi.

Forrás: Ferencváros

NB I
14. FORDULÓ
Kaposvári Rákóczi FC–Ferencvárosi TC 2–3 (Ádám M. 11., Csiki 63., ill. Isael 12., 31., Boli 74.)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 4115 néző. V:
Bogár

Kaposvár: Slatka – Vachtler, Nagy T., Hadaró, Fodor – Csiki, Nagy J., Yakymiv (Nagy K., 61.), Nagy R. (Balázs, 80.) – Beliczky (Zsiga, 80.), Ádám
FTC: Gróf – Lovrencsics, Blazic, Botka (Frimpong, 78.), Heister – Ihnatenko, Haratin – Zubkov, Isael , Tokmac (Sigér, 80.) – Boli
Sárga lap: Heister (24.), Zubkov (66.), Haratin (70.), Nagy K. (74.), Vachtler (87.)
Gól: Ádám (11.), Csiki (64.), illetve Isael (13., 32.), Boli (76.)

A címvédő Ferencváros egygólos győzelmet aratott a remekül küzdő, sereghajtó Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A fővárosiak - akik 1977 után először és mindössze másodszor nyertek a somogyi megyeszékhelyen - ezzel ismét az élen állnak, s immár 11 meccse veretlenek a bajnokságban. Az újonc hazaiak ezzel szemben sorozatban hetedszer kaptak ki, és csupán hat pontot szerezve utolsók.


Bátran kezdett a hazai csapat, amely gyorsan meg is szerezte a vezetést, de sokáig nem örülhetett, mert a bajnok szinte azonnal egyenlített. A gyors gólváltás után már az FTC irányított, és egy szabadrúgást követően - a duplázó Isael beadásnak szánt lövése elment a teljes kaposvári védelem mellett - meg is szerezte a vezetést. Bár az első félidő hajrájában a házigazdák ismét aktívabban támadtak, a szünetig nem változott az állás.

A fordulás után is lendületben maradt a Kaposvár, s egy szép átlövéssel sikerült egyenlítenie. A vendégek előtt is adódtak lehetőségek, de a befejezésbe rendre hiba csúszott, mígnem Boli a hajrához közeledve már kihasznált egy helyzetet. Az utolsó negyedóra a Ferencvárosé volt, amely lőtt még egy kapufát is, de újabb gól már nem esett.

FRISSÍTÉS: 20.38: Fókuszban a támadások: Rebrov reakciója a Fradi győzelme után. Nem volt könnyű azt a védelmet feltörni. Részletek a linkre kattintva olvashatóak.

HÉTFŐ: 7.58: Nyomás alatt tartotta az utolsó a Fradit – reakció. Disztl másképpen látta a meccset, mint Rebrov. Részletek a linkre kattintva érhetőek el.

Tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink