nb1.hu

Nem született gól a megyei rangadón

Tatabánya - Gól nélküli döntetlennel zárult a Tatabánya-Dorog megyei rangadó.

A harmadik helyezett Dorog látogatott a mérkőzés előtt kilencedik helyen szerénykedő Tatabánya otthonába a bajnokság 26. fordulójában. Az első játékrészben a hazaiak léptek fel kezdeményezőbben, letámadták az ellenfelüket, magukhoz ragadták a játék irányítását. Hatásos volt a módszerük, hiszen a vendégeket talán váratlanul érte ez a jó értelembe vett "agresszív" harcmodor, hosszú percekig nem találták az ellenszert. A Tatabányának nem sikerült a gólszerzés, és ahogy telt-múlt az idő egyre kiegyenlítettebbé vált a találkozó. A szünetet követően fordult a kocka és a dorogiak játszottak veszélyesebben, két nagy gólszerzési lehetőségük is adódott, azonban nekik sem sikerült a kapuba találni, így végül be kellett érniük az egy ponttal.  

Tatabánya FC – Dorogi FC 0-0  

Tatabánya FC: Remo – Rosa, Holi, Stanisics, Csemer, Kopunek, M. Giordano, Pelagias (Demjén, 73.), Garrido (R. Giordano, 65.), Szabó R. (Folmer, 57.), Aguero  

Dorogi FC: Szemerédi – Füredi, Hauser, Berkó, Fürjes, Kovács I., Nagyházi, Sitku, Perovics (Bojtor, 59.), Nagy R., Vígh Á (Szedlár, 78.)  

Sárga lap: Aguero (31.), Csemer (47.), Szabó R. (54.), Pelagias (63.), illetve Nagyházi (16.)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC