nb1.hu

NB III: kapusát dicsérte Bekő Balázs – reakció

Az utolsó percekben nyerte meg a Budaörs a találkozót.

A Budaörs 2-1-re nyert a Gyirmót II. otthonában az NB III Nyugati csoport 26. fordulójában. A találkozó második félidejében büntetőt fogott a vendégek kapusa Kunsági Roland, majd az utolsó percekben a győzelmet is megszerezték a  vendégek. 

ÍME, A BUDAÖRSIEK BESZÁMOLÓJA:

“Kétszer is vezetett csapatunk, a második három pontot ért.

Gyirmóton szerette volna meglovagolni az előző fordulóban aratott magabiztos győzelmet csapatunk. Az első félidőben nem született gól, a második játékrész viszont eseménydúsra sikeredett. Néhány perce tartott a félidő, amikor büntetőhöz jutott az ellenfél, a középre tartó lövést azonban Kunsági hárítani tudta. A 72. percben megszereztük a vezetést házi gólkirályunk révén, aki egy büntetőterületen belül lecsorgó labdát küldött a jobb felsőbe – Gula Boldizsár ezzel már a 11. bajnoki góljának örülhetett. Egy perc sem telt el, és egy megpattantó lövés után végül egy öngóllal egyenlítettek a hazaiak. Az utolsó szó azonban a miénk volt, ráadásul az utolsó pillanatban. A szünetben pályára lépő Murai Márkhoz került a labda, aki elfektette a védőket, majd a jobb alsóba lőtt, beállítva ezzel a 2-1-es budaörsi győzelmet.

 

NB III. Nyugati csoport, 26. forduló:
Gyirmót II. – Budaörs 1-2

Gyirmót II.: Kecskés – Lányi B., Dán K. (Somogyi, 88.), Nagy K. (Lányi D., 83.), Lázár P., Bagó, Tarsoly, Ominger, Helembai, Görcs, Rátonyi

Nem lépett pályára: Kocsis H., Babayigit, Vajda, Szűcs P.

Vezetőedző: Ördög József

Budaörs: Kunsági – Szamosi, Khiesz, Lami, Vida (Murai, 46.), Ferkó (Hoszpodár, 86.), Klausz, Váradi (Horváth E., 62.), Jász G., Halácsi (Tóth B., 62.), Gula

Nem lépett pályára: Tóth G., Csillag, Bánki, Schindler

Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerző: Lami (73. – öngól), illetve Gula (72.), Murai (92.)

Sárga lap: Dán K. (86.), illetve Lami (21.), Klausz (45.), Ferkó (53.), Kunsági (53.),

Piros lap: Lányi B. (92.)

Bekő Balázs értékelése:

„Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, amin meggyűlt a bajunk az ellenfél gyors játékosaival. Megvoltak a helyzeteink, de ugyanúgy a másik oldalon is. Sokat köszönhetünk Kunsági Rolandnak, akinek teljesítménye nagyban hozzájárult a sikerhez. A cserék kiválóan szálltak be a meccsbe, teljesítményükkel sokat tettek hozzá a csapat játékához, és ezáltal a győzelemhez.”

A következő fordulóban a Mór érkezik hozzánk. A mérkőzést vasárnap (03.26.) 16 órától játsszák.

Hajrá Budaörs!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC