nb1.hu

NB III: drámai végjáték után győzött a Budaörs – reakciók

A szezon legfájóbb veresége volt ez a Kaposvárnak.

Az utolsó másodpercekben dőlt el a Budaörs-Kaposvár bajnoki, az NB III Nyugati csoport 33. fordulójában. A hazai vezetést követően a vendégek a 89. percben egyenlítette, de a csattanó a 94. percben jött. 

 

ÍME, A BUDAÖRS BESZÁMOLÓJA:

“Mérdemelt győzelmet aratott a BSC

Vasárnapi bajnoki mérkőzésen a Kaposvár csapatát fogadta együttesünk. Bekő Balázs csapata az első félidőben magabiztosan uralta, és irányította a találkozót. A félidő során remek támadásokat vezetett csapatunk és számos helyzetet, gólszerzési lehetőséget dolgozott ki együttesünk. Az egyik ilyen támadás során, egy jobb oldali beadást követően érkezett remek ütemben Halácsi Mirkó, és fejjel megszerezte a vezetést jelentő találatot a budaörsi csapatnak. A szünetet követően a játék képe nem változott, továbbra is a Budaörs irányította a mérkőzést, azonban a félidő második felére kiegyenlítettebb lett az összecsapás. A vendégek a rendes játékidő utolsó percében egy kavarodást követően egyenlíteni tudtak. A budaörsi csapatnak azonban volt még válasza az egyenlítő találatra, és a mérkőzés hosszabbításában, a 94. percben Klausz Ádám révén megszerezték a győzelmet jelentő találatot. A BSC 33 forduló után jelenleg 50 ponttal a 9. helyen áll a tabellán.

 

NB III. Nyugati csoport, 33. forduló:
BSC 1924 Futball Kft. – Kaposvári Rákóczi FC 2-1

BSC 1924 Futball Kft.: Tóth – Szamosi, Lami, Jász (Erdey, 65.), Csillag, Váradi (Tóth, 76.), Horváth (Hoszpodár, 65.), Halácsi, Klausz, Gula, Soltész (Ferkó 65.)

Nem lépett pályára: Kunsági, Katona,

Vezetőedző: Bekő Balázs

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler – Pintér N., Bíró (Mayer Máté., 71.), Szederkényi (Pintér M., 71.), Hampuk, Ekker (Kálmán, 57.), Horváth (Mayer Milán, 80.), Harsányi, Kocsis, Gál (Heil, 46.), Böndi,

Nem lépett pályára: Ipacs, Kis-Fónai

Vezetőedző: Horváth Rudolf

Gólszerző: Halácsi (20.), Klausz (94.), illetve Heil (89.)

Sárga lap: Klausz (23.) illetve Pintér (41.), Kocsis (78.), Mayer Milán (82.),

 

Bekő Balázs értékelése:

Először is gratulálok a csapatnak. Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg ezt a mai találkozót. Jól játszottunk, jó periódusokat produkáltunk a mérkőzés alatt, azonban a helyzeteinket értékesíteni kellett volna, és akkor hamarabb le tudtuk volna zárni a mérkőzést, nem lett volna ennyire drámai a végjáték. Úgy érzem, hogy egy picit ma visszaadott a futball abból, amit korábban elvett tőlünk.

 

Horváth Rudolf értékelése:

Nyílt mérkőzés volt, melyen voltak helyzeteink, kapufáink. Le kell szűrnünk a tanulságot: a szezon során mindig mi jövünk ki rosszul az ilyen mérkőzésekből. Súlyos egyéni hibákat követnek el azok a játékosok, akik a legtöbb bizalmat kapják. Fel kell vállalni teljesítményért a felelősséget. Ez volt a legfájóbb vereségünk a szezonban. Mindenkivel felvesszük a versenyt, de azon nem tudunk átlépni, hogy jobb egyéni teljesítménnyel a magunk javára billentsük a meccseket, ez pedig rossz hatással van az önbizalomra és a hitre. Van öt mérkőzésünk hátra, melyeken a becsületünkért kell játszani. Szeretnénk úgy zárni a szezont, hogy tükörbe tudjunk nézni. Szerdától teljesen más felfogásban kell pályára lépni.

 

A következő fordulóban Zalaegerszegre utazik a csapat. A mérkőzést szerdán (04.26.) 17 órától játsszák.

 

Hajrá Budaörs!”

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC