nb1.hu

Kritizált a DVSC edzője, a Vidi új trénere dicsért – reakciók

Mezőkövesdi gondokról beszélt Kuttor, pihenőt kapnak a kecskemétiek.

Szombaton három meccset rendeztek az NB I-ben. A Mezőkövesd-Kisvárda mérkőzés döntetlennel zárult, a Kecskemét Debrecenben nyert rangadót, míg a Vidi új vezetőedzője értékes győzelemmel debütált. Cikkünkben összeszedtük a vezetőedzők értékeléseit.

Mezőkövesd-Kisvárda 1-1

Kuttor Attila: „A mérkőzés előtt nem híreszteltük, de rengeteg problémával küzdöttünk, sok betegünk és sérültünk volt, a padon is ültek betegen. Sajnos egy hiba után korán hátrányba kerültünk, ezt követően az egyenlítés kiharcolása volt a cél, ami sikerült is. A mérkőzés összképét tekintve nagy lehetőségünk volt megnyerni a találkozót, ezért van egy kis hiányérzetem.”

Török László: „Jól alakult az első 10 perc, hiszen korán vezetést szereztünk Mesanovic szemfülességének köszönhetően, de egy kicsit mintha a mi számunkra lett volna teher a gólunk. Ezt követően veszélyes helyeken veszítettünk labdát, és sajnos ellenfelünk ki is tudott egyenlíteni. A második félidőben is uralta a játékot a Mezőkövesd, de egy kis átszervezéssel stabilan tudtunk védekezni, így értékes pontot szereztünk.”

DVSC-Kecskemét 1-2

Srdjan Blagojevic: „Nem úgy kezdtük a meccset, ahogy kellett volna, összességében sem lehetek elégedett. Nem érdemeltünk győzelmet, sokat hibáztunk. Ha nagyobb dolgokra vágyunk, több energiára és nagyobb fegyelmezettségre van szükségünk.”

Szabó István: „Amire számítottunk az történt az elejétől kezdve tulajdonképpen. A Debrecen mélyről szerette volna kihozni a labdát, mi pedig magasan védekeztünk, hogy megzavarjuk őket, ez sikerült is. A Debrecen vezető góljáig is jól játszottunk szerintem, hogy ott történt-e szabálytalanság, azt nem tudom, mert nem láttam jól a helyzetet. A lényeg az, hogy jól reagáltunk, megfordítottuk a meccset, és véleményem szerint megérdemelten nyertünk. Debrecenbe nem nyerni járnak az ellenfelek, gratulálok a srácoknak, mert tiszta szívvel, hatalmas szenvedéllyel játszottak. Meg is érdemelnek most két nap pihenőt.”

MOL Fehérvár-Honvéd 2-0

Bartosz Grzelak: „Ez egy igazi hatpontos bajnoki volt. El is vártam a játékosoktól, hogy ennek megfelelő harcos mentalitással álljanak bele a találkozóba, szerintem meg is feleltek ennek az elvárásnak. A meccset kicsit még feszülten kezdtük, de ezen sikerült gyorsan túllendülnünk, a gól meghozta az önbizalmunkat, és egygólos előnnyel vonulhattunk be az öltözőbe. A Honvéd jól kezdte a második félidőt, de kivédekeztük ezt az időszakot, nem tudták a saját javukra fordítani a momentumot, mi pedig visszajöttünk a mérkőzésbe és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk a meccs végéig. Tökéletes volt a játékosok hozzáállása, erre lehet építeni a továbbiakban is. Az elmúlt napokban igyekeztem nem túlkomplikálni a dolgokat, kompaktabb védekezést kértem a csapattól és azt, hogy több játékossal és nagyobb lendülettel támadjunk.”

Dean Klafuric: „Úgy érzem jól játszottunk mezőnyben, de nem tudtunk betalálni, így pedig vereség lett a ma esti meccs vége. A játékosok mindent megpróbáltak, kivételes volt a hozzáállásuk, de többször is hibáztunk, főleg akkor, amikor a kontratámadásokat kellett volna levédekeznünk. Megvoltak a helyzeteink, mégpedig nagy lehetőségeink is voltak, ám ezeket nem tudtuk kihasználni. A 16-oson belül jobb döntéseket kellett volna hoznunk. A szurkolók miatt is nagyon sajnálom a mai mérkőzést, hiszen nagyon sokan elkísértek minket Székesfehérvárra, ezért jár nekik a tisztelet. A Vidi szerintem a Ferencváros után a második legjobb kerettel rendelkezik, ami az egyéni képességeket illeti. Ha ellenük helyt állunk, az azt mutatja számomra, hogy jó úton járunk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC