Németország-Magyarország: élő közvetítés 

Mindörökké Magyarország!

Forrás: Réti Zsolt

Délutántól kezdve videókkal és képekkel mutattuk meg, hogyan készültek a magyar szurkolók a müncheni mérkőzésre (szokásunkhoz híven politikamentesen), most meg jöjjön az élő közvetítés a mérkőzésről, amiben nem szakmai, hanem érzelmi alapon közvetítünk, mert szurkolunk a magyar válogatottnak!

Münchenből jelentjük: élő közvetítés a magyar szurkolókról - képek, videók - NB1.hu

Már javában gyülekeznek a magyar szurkolók a 21 órakor kezdődő, Németország elleni Eb-csoportmeccsre. Az nb1.hu továbbra is csak a focival és csak a hangulattal foglalkozik, és annak szurkol tiszta magyar szívből, hogy a magyar válogatott, a földöntúli Gulácsi Péter irányításával, kiharcolja a győzelmet és így a továbbjutást is.

EURÓPA-BAJNOKSÁG
F-CSOPORT, 3. FORDULÓ
NÉMETORSZÁG–MAGYARORSZÁG 2–2 (0–1)
München, Allianz Aréna. Vezette: Karaszjov (orosz)
Németország:
Neuer – Ginter (Volland, 82.), Hummels, Rüdiger – Kimmich, Gündogan (Goretzka, 58.), Kroos, Gosens (Musiala, 82.) – Havertz (Werner, 68.), Sané – Gnabry (Th. Müller, 68.). Szövetségi kapitány: Joachim Löw
Magyarország:
Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Nego, Kleinheisler (Lovrencsics G., 88.), Nagy Á., Schäfer, Fiola (Nikolics, 88.) – Sallai (Schön, 75.), Szalai Á (Varga K., 82.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Gólszerző:
Havertz (66.), Goretzka (84.), ill. Szalai Á. (11.), Schäfer (68.)

 

1. p.:  ELKEZDŐDÖTT

3. p.: Gulácsi ott folytatja, ahol a franciák ellen abbahagyta. Kimmich lőtt 3 méterről a jobbösszekötő helyéről Fiola mellől éles szögből, a legjobbunk a jobb tenyerével védett. Mint amikor jéghokiba hárít a kapus a lepkéssel...

6. p.: Sallai elől mentenek a védők az ötös közelében. Ezt így egyszerű leírni, de tényleg sok volt az akcióban...

11. p.: Ott van! Ott van! Ott van! Ott vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Nego passzolt Sallaihoz, aki jobbról, mint egy varázsló intézte a zsugát Szalai Ádám elé, aki bevetődve, 8 méterről fejelt a bal alsóba! Iszunk is egy rövidet! 0-1!

Streamable Video

Watch this video on Streamable.

14. p.: Vagy pattintsunk még egyet, vagy fújjuk le!

17. p.: Havertz robogott végig a jobb oldalon, lapos beadása után mindenki előtt elment a labda a kapu előtt, a túloldalon Gnabry próbálkozhatott volna, de Schäfer tisztázott.

21. p.: Húúúúúúúú. Hummels fejelt kapufát.... Majd kicsit később ismét Gulácsi bizonyította, hogy több, mint ember.

26. p.: Nyilván a németek nyomnak, de eddig nagyon fegyelmezetten védekezik a magyar válogatott. Ahogy passzolgatnak a hazaiak szépen kirajzolódik a klasszikus 5-3-2-es védekezésünk, amiből, ha tudunk támadni, 3-5-2-re kellene váltanunk. Fiola közben kapott egy sárgát, picit később Botka is.

33. p.: Sallai balkötőből egy az egyezett, de a 14 méteres lövését sajnos blokkolta a védő. Kár érte, mert jó irányba indult a zsuga...Picit később Fiola bal oldali beadása után mentettek Sallai elől a 11-es pont közeléből.

38. p.: Kleinheisler robogott végig a jobb oldalon, majd Schäfer elé passzolt, aki egyből fölé lőtt 28-ról.

39. p.: Sallai lőtt balkötőből 27-ről, Neuer magabiztosan védett.

44. p.: Havertz első lövése blokkolva lett, visszapattant hozzá a labda, másodjára 12 méterről, kissé jobbról gyengén lőtt a bal kapufa mellé laposan.

45+2. p.: SZÜNET!

46. p.: FOLYTATÓDIK A MECCS!

51. p.: Nyugodtabb a második félidő eddig, mint az első bármelyik periódusa volt. Franciaország vezet Portugália ellen 2-1-re, így Franciaország, Magyarország, Németország jelenleg a három továbbjutó, ebben a sorrendben.

59. p.: Kleinheisler a bal oldali szögletzászlótól élesen lőtt szabadrúgásból a kapu elé, Neuer azonban résen volt a rövid kapufánál. A kontra végén Orbán mentett bravúrosan az ötösnél szögletre Havertzet megelőzve.

62. p.: Sallai balról, a tizenhatos sarka mellől lőtt szabadrúgásból, Neuer rajta volt a zsugán, ami a kapufáról pattant az alapvonalon túlra.

68. p.: Gulácsi hibája után Havertz egyenlít, majd a mi Schäfer Andrisunk középkezdés után ismét vezetéshez juttatja Magyarországot, 2-1-ide! TELJESEN KÉSZ VAGYOK!

75. p.: Túl sok szakma már nem lesz ebben a közvetítésben, az tuti!

81. p.: Kroosnak minden magyar jön egy sörrel, hogy 4 méterről, kényszerítő után a keresztbe lőtt a bal alsó mellé.

84. p.: Goretzka elé pattanó labdát 14 méterről a bal alsóba bikáz. Nem volt túl korrekt, hogy utána rátett a magyar szurkolótábornak! 2-2!

A csoport végeredménye:
1. Franciaország  3  1  2  -  4-3  5 pont - továbbjutott
2. Németország    3  1  1  1  6-5  4 - továbbjutott
3. Portugália     3  1  1  1  7-6  4 - továbbjutott
4. MAGYARORSZÁG   3  -  2  1  3-6  2

(null)

(null)

FRISSÍTÉS:

23.13:

Eb2020: a magyarok válogatottjától ments meg, Uram, minket - NB1.hu

23.21:

Magyar színekben is pompázott a Bayern München arénája - képek - NB1.hu

CSÜTÖRTÖK, 6.44:

Németország-Magyarország: Marco Rossi félelmetesen zseniális szavai - NB1.hu

7.28:

Németország-Magyarország: kemény kérdést kapott a német kapitány - reakció - NB1.hu

8.53:

Eb2020: Schäfer matekozott, Botka nem írta volna alá, Gulácsi sajnálja - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink