Lanzafame megpofozta a Haladás 17 éves játékosát - videó

Majd jött a kettős kiállítás Kispesten - nem nekik.

Forrás:

Mint arról korábban beszámoltunk, a Honvéd-Haladás mérkőzéssel zárult a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágós párharc-sorozata.

A kispestiek egyértelműen uralták a találkozót, több nagy helyzetük is akadt, ám a szombathelyiek kapusa, Gyurján Márton kiválóan védett, mindössze Tonci Kukoc lövésénél volt tehetetlen az 57. percben - az 1-0-s végeredményt úgy állította be a horvát, hogy utána egy egészen egyedi gólörömmel ünnepelt.

A lefújás után dulakodás alakult ki a pályán, Davide Lanzafame elkezdte pofozgatni a 17 éves Szekér Ádám nyakát, amely után a "rendet tenni akaró" kispesti Kálnoki Kis Dávidot, valamint a szombathelyi Jagodics Márkot kiállította Káprály Mihály játékvezető.

Más kérdés, hogy az MLSZ milyen szankciókkal bünteti a pályán történteket - úgy érezzük, az ügynek lesz még folytatása...

MK: kegyetlen Honvéd-gólörömmel zárultak az odavágók - videó - NB1.hu

 

FRISSÍTÉS: 

Csütörtök 8.47: Megszólalt a Haladás edzője

Botrányos jelenetetek: Mátyus Lanzafamét kritizálta - videó - NB1.hu

Forrás: Honvéd/Facebook Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy feszült jelenetekkel záródott a Honvéd-Haladás mérkőzés a Magyar Kupában. A dulakodás azzal kezdődött, hogy Davide Lanzafame a lefújás után pofozgatta a Haladás fiatal játékosának, Szekér Ádámnak a nyakát. Ezt követően a szombathelyiek Szekér védelmére siettek, de a kispestiek sem maradtak ki a "buliból".

Csütörtök 15.08: Lanzafame is megszólalt

Lanzafame szerint Mátyus fenyegette, és a családját is a szájára vette - NB1.hu

A honvedfc.hu közleményét változtatás nélkül közöljük: "Davide Lanzafame számára elfogadhatatlan, hogy a családját is végig szidták a Haladás elleni meccsen Lökdösődéssel és két piros lappal ért véget a Budapest Honvéd FC és a Szombathelyi Haladás szerdai Magyar Kupa-nyolcaddöntője, amely zárásaként Kálnoki-Kis Dávid és Jagodits Márk kapott piros lapot, míg előtte Davide Lanzafame és Szekér Ádám csatája került a középpontba.

Csütörtök 15.42: Kiálltak mellette a csapattársai

Lanzafame-bunyó: megszólalt a fiatal szombathelyi - NB1.hu

A haladas.hu közleményét változtatás nélkül közöljük: ,,Csapatunk fiatal középpályása, Szekér Ádám mesélte el honlapunknak a Honvéd-Haladás (1-0) Magyar Kupa-mérkőzés után történteket. Mint arról korábban beszámoltunk, a Honvéd-Haladás mérkőzéssel zárult a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágós párharc-sorozata.

Csütörtök 16.00: Hivatalos közlemény

Lanzafame-bunyó: vizsgálatot indít az MLSZ - NB1.hu

ÍME AZ MLSZ KÖZLEMÉNYE: ,,A napokban lezajlott a Magyar Kupa-nyolcaddöntő első fordulója. Az M4 Sport által is közvetített zárómérkőzés végén a játékosok között pályára nem illő jelentsor alakult ki, amellyel kapcsolatban a szövetség fegyelmi eljárást indított." ELŐZMÉNYEK: Szerda, 22.21: Majd jött a kettős kiállítás Kispesten - nem nekik Mint arról korábban beszámoltunk, a Honvéd-Haladás mérkőzéssel zárult a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágós párharc-sorozata.

Csütörtök, 18.36: Hivatalos bejelentés

Lanzafame-bunyó: az MLSZ büntetése - NB1.hu

ÍME A HONVÉD KÖZLEMÉNYE: ,,Döntött a fegyelmi bizottság a Haladás elleni meccsen történtek kapcsán Kora délután tette közzé honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy fegyelmi eljárást indít a Budapest Honvéd FC-Szombathelyi Haladás Magyar Kupa-nyolcaddöntőt követően, mondván „a játékosok között pályára nem illő jelentsor alakult ki."

Szombat, 11.37: Újabb szereplő szólalt meg az összezördülésről.

Lanzafame-bunyó: odarohant az olaszhoz - megszólalt - NB1.hu

Legfrissebb híreink