Hertha: Dárdai mellett "kampányol" a klublegenda

A magyar edző lehet a megoldás.

Forrás: kicker.de

Dárdai Pál újbóli kinevezését javasolja a klubvezetésnek Erich Beer, a Hertha BSC legendás labdarúgója.

"Pál ismeri a csapatot, beszéli a futballisták nyelvét, és ismét stabilitást adhat az együttesnek. És még mindig van szerződése a Herthánál" - nyilatkozott a Kickernek a 73 éves Beer, aki 253 mérkőzést játszott a Herthában, a német válogatottal pedig Eb-döntőben szerepelt.

Petry már visszatért a klubhoz, Dárdai lehet a következő? - NB1.hu

2019. november 27 és 2020. február 11 közti időszak, azaz 11 hét. Jürgen Klinsmann-nak ennyi idő jutott a Hertha BSC-nél, illetve ennyi idő után állt fel önként a játékosként német világbajnok címet nyert edző a kék-fehérek kispadjáról.


   
Hozzátette: más esetben eltarthat egy ideig új edzőt találni, akinek ezután meg kell ismernie a csapatot, és lehet, hogy az már túl késő lesz.
    
Dárdai 2015-től az elmúlt idény végéig irányította a berlini gárdát, majd Ante Covic váltotta. Őt Jürgen Klinsmann követte a poszton, aki kedden váratlanul lemondott a Bundesliga 14. helyén álló Herthánál.

FRISSÍTÉS:

12.21: Bejelentést tett a Hertha

Hertha: megvannak az új vezetőedzők - részletek - NB1.hu

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy Jürgen Klinsmann távozott a Hertha csapatától. Többen arra számítottak, hogy Dárdai Pál váltja a szakembert a berlini csapat kispadján. A Herthánál csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, ahol Michael Preetz bejelentette, hogy a következő hetekben Alex Nouri és Markus Feldhoff fogja vezetni a gárdát.

Legfrissebb híreink