Három meccsel folytatódik a Magyar Kupa - a szerdai program 

Biztosan lesz NB II-es alakulat a legjobb négy között.

Forrás:

A keddi Puskás Akadémia - Mezőkövesd (0-1) meccs után szerdán három találkozóval folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei. A legjobb négy közé jutásról döntő első találkozókon a két talpon maradt NB II-es alakulat (Dorog és MTK) egymással találkozik, így biztosan képviselve lesz egy Merkantil Bank Ligában szereplő együttes is a legjobb négy között.

 

Puskás Akadémia-Mezőkövesd: előszülinapi ajándék - videó - NB1.hu

Forrás: mezokovesdzsory.hu A Puskás Akadémia-Mezőkövesd Zsóry mérkőzéssel indult a negyeddöntő a Magyar Kupában. A kövesdiek ugyan a bajnokságban a harmadik helyen állnak (és ezzel talán minden várakozást felülmúlnak), de szombaton az újonc ZTE-től meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedtek Kuttor Attila tanítványai. A Puskás főpróbája jobban sikerült, hiszen a felcsútiak az Újpestet győzték le 3-2-re az Egerszegen megrendezett összecsapáson.

 

A másik két találkozón Bödéék a Honvédot látják vendégül, míg a kiesés elkerülésért is harcoló Zalaegerszeg a Vidit fogadja. A ZTE-MOL Fehérvár meccset az M4 Sport élőben közvetíti. 

MK: érdekességekkel indul a negyeddöntős hadjárat - beharangozó - NB1.hu

Forrás: Elég izgalmasan alakul a Magyar Kupa 2019/20-as kiírása, aminek már a negyeddöntői következnek a héten és a jövő héten. A legjobb 8 közé hat NB I-es és két NB II-es klub jutott, utóbbi kettő pont egymással játszik az elődöntőért, azaz számukra mindkét 90 percnek különösen extra jelentősége lesz az álom továbbélése és a szezon csodássá tétele végett.

 

A PROGRAM
Március 4., szerda

14.30: Dorogi FC (NB II)–MTK Budapest (NB II)
18.00: Paksi FC–Budapest Honvéd
20.00: Zalaegerszegi TE FC–Mol Fehérvár FC

VISSZAVÁGÓK
Március 11., szerda

18.00: Mezőkövesd–Puskás Akadémia
18.00: MTK (NB II)–Dorogi FC (NB II)
18.00: Budapest Honvéd–Paks (Szeged, Szent Gellért Fórum)
18.00: Mol Fehérvár FC–ZTE FC
 

Legfrissebb híreink