Gól vagy nem gól: vitatott jelenet az Újpest-Fehérváron - videó

Ilyenkor lenne jó a gólvonal-technológia.

Forrás: molfehervarfc.hu

A Magyar Kupa nyolcaddöntőinek a sora az Újpest-MOL Fehérvár mérkőzéssel kezdődött meg. A meccs egyik érdekessége az volt, hogy a két csapat Szegeden találkozott egymással. A párharc első mérkőzése 0-0-s döntetlennel végződött. Pedig a második félidő elején a fehérváriak közel voltak a gólszerzéshez: Milanov fejelte a labdát Funsho Bamgboye elé, akinek a próbálkozását üggyel-bajjal hárította Banai a 48. percben.

Újpest-Vidi: bajnoki címet befolyásolhat a 2. félidő? - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

Különös nap volt a 2020. február 11. Szeged számára - no nem a reggeli vihar miatt, sokkal inkább azért, mert a tavaly átadott, most is szép és letisztult Szent Gellért Fórumban olyan Magyar Kupa-meccset rendeztek, amelyen a pályára lépő csapatok közül a Szegedhez közelebbi várost képviselő Újpest mintegy 180 kilométerről érkezett.

Ám a felvételek alapján nem biztos, hogy jó döntést hozott Karakó játékvezető, hiszen a labda elképzelhető, hogy teljes terjedelmében túlment a gólvonalon. A fehérváriak az élő közvetítésükben így kommentálták a jelenetetet:

"Milanov az ötös sarkáról fejelt a hosszún érkező Funsho elé, aki közelről kapura lőtt, Banai mintha a gólvonal mögül ütötte volna ki a labdát, mindenesetre a játékvezető továbbot intett."

Security Check Required

 

 

Legfrissebb híreink