Nikolics Nemanja hazatért: Leonardo DiCapriónak sikerült 

Megható videó a csatár fogadtatásáról.

Forrás:

Mint írtuk: Nikolics Nemanja visszatért a Mol Fehérvár FC-hez, és azt is jeleztük, hogy betartotta amit korábban nagyon sokszor elmondott (az nb1.hu-nak például május 5-én Los Angelesben, a helyi FC elleni mérkőzés után, amikor még a Chicago Fire játékosa volt), mégpedig azt, hogyha Magyarországon folytatja, akkor számára csak a fehérvári csapat létezik.

Az NBA-ikon csapata ellen lestük meg Nikolicsot Los Angelesben - helyszíni riport - NB1.hu

A Los Angeles FC otthonában játszott magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradó hajnal a Chicago Fire, a magyar válogatott Nikolics Nemanja csapata. A találkozón nem volt gól, Nikolics kezdett, a 69. percben cserélte le az edzője. A pontszerzés remek eredménynek számít a Chicago számára, hiszen a Los Angeles FC a Nyugati-főcsoport listavezetője, míg Nikolicsék Keleten a 9.

Nikolcs a családjával egyébként Fehérváron telepedett le már hosszú hetekkel ezelőtt, és bár voltak más lehetőségei is (Crystal Palace például), végül mégis a szeretett klubjánál kötött ki.

„Végre hazajöttem!” - kezdte a támadó a klubhonlapnak tett hivatalos nyilatkozatában. Elnézve azt a videót, mely a csatár megérkezését mutatja a MOL Aréna Sóstóba, kijelenthetjük, nem beszélt félre, nem az ilyenkor szokásos frázisokat pufogtatta. Amikor kiérkezik a pályára, akkora levegőt vesz, hogy lehet, az egész arénából kifogyott átmenetileg az oxigén.

MOL Fehérvár: Nikolics visszatért! - NB1.hu

Nikolics Nemanja a MOL Fehérvárban folytatja a pályafutását. A magyar válogatott futballista döntése abból a szempontból nem meglepő, hogy az nb1.hu-nak már május 5-én arról beszélt, hogy nem zárja ki a fehérvári visszatérést. A Los Angeles FC otthonában játszott magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradó hajnal a Chicago Fire, a magyar válogatott Nikolics Nemanja csapata.

Az sem piskóta, ahogy a társak fogadták a magyar válogatott támadót, nem volt olyan arc az öltözőben és a környékén, aki ne örült volna tiszta szívvel a visszatérőnek.
Arról, hogy visszatérő a Leonardo DiCapiro főszereplésével készült film, A visszatérő jut az eszünkbe. DiCaprio Oscar-díjat kapott az alakításáért a legjobb férfi főszereplő kategóriában 2016-ban, míg Alejandro G. Iñárritu a legjobb rendezőnek járó elismerést söpörte be.

Utóbbi azért is fontos, mert Nikolics külön köszönetet mondott Garancsi Istvánnak, a Vidi tulajdonosának azért, hogy végül megegyeztek. És ez azért fontos, mert szintén hosszú hetek óta tudott volt, hogy a felek tárgyalásban állnak egymással.

Az nb1.hu úgy tudja, hogy a Vidi szurkolói ankétja a tavaszi szezon előtt eléggé vehemensre sikeredett, a jelenlévők közül többen is számon kérték Kovács Zoltán sportigazgatótól az igazolásokat. Kovács akkor azt mondta, nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekednek a csapat mindenkori megerősítésekor. Nikolics érkezésével a szavai gyakorlati, ténnyel alátámasztható igazsággá nemesültek.

A Vidi jelenleg 6 pontos hátárnyban van az éllovas Ferencváros mögött a bajnokságban, viszont a Magyar Kupában áll még a zöld-fehérekkel ellentétben, a következő körben az eléggé sok sebből vérző Újpest lesz az ellenfele.

Nikolics hazatérése azt bizonyítja, hogy a Vidi illetékesei nem mondtak le egyik sorozat megnyeréséről sem, de azt is jelezték, hogy a nemzetközi kupában is (még kérdéses melyikben) szeretnének jobban szerepelni, mint legutóbb!

Nikolics visszatérésével több esély van díjak besöprésére, mint nélküle!

Legfrissebb híreink