nb1.hu

Sejtelmes posztok a klubjától.

A legutóbbi hírek szerint, szinte biztos volt, hogy Dzsudzsák Balázs hosszabbít a klubjával. Azonban most sokat sejtető posztok jelentek meg az Ittihad Kalba Fc Instagramján.

Bejelentették az új 7-es számú játékost, ezt a számot eddig a magyar válogatott futballista viselte. Valamint egy köszönetnyilvánító kép is megjelent, melyen Dzsudzsák szerepel.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – rajt az NB II-ben, így igazolt a másodosztály – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A klub még nem tett hivatalos bejelentést az ügyben.

Thank you @balazsdzsudzsak7

156 Likes, 24 Comments – Ittihad Kalba Fc (@ittihadkalbafc) on Instagram: "Thank you @balazsdzsudzsak7 "

FRISSÍTÉS: 

Kedd 9.11: Újabb részletek Dzsudzsák ügyében

Kiderült, miért mondhat le a klubja Dzsudzsákról – NB1.hu

Hétfőn este az nb1.hu beszámolt arról, hogy Dzsudzsák Balázs klubja, az Ittihad Kalba Fc eléggé érdekes bejegyzéseket tett közzé az Instagramon. A klub köszönetet mondott a magyar válogatott futballistának, emellett a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését, az új játékos a hetes mezben fog játszani új csapatában, ami eddig Dzsudzsák mezszáma volt.

Kedd 15.12: Érdekes információk

Klubváltás előtt: újabb részletek Dzsudzsák ügyében – NB1.hu

Az nb1.hu már hétfő este beszámolt arról, hogy valószínűleg új csapatban futballozhat Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott futballista mostani klubja, az Ittihad Kalba érdekes posztokat tett közzé a közösségi oldalán, többek között köszönetet mondott Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel lehet, hogy a vezetők bejelentették a holland Navarone Foor érkezését.

Szerda 14.06: Dzsudzsák megszólalt

Szakítás: Dzsudzsák megtörte a csendet – NB1.hu

Az nb1.hu már hétfő óta foglalkozik Dzsudzsák Balázs helyzetével. Portálunk a hét elején számolt be arról, hogy a magyar válogatott futballista valószínűleg új csapatban folytatja a pályafutását. Az Ittihad Kalba a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben köszönetet mondtak Dzsudzsáknak. Az is árulkodó jel volt, hogy a klub bejelentette a holland Navarone Foor érkezését.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC