nb1.hu

Végre hazaköltözhet a feljutásért harcoló csapat

Hivatalos bejelentés.

Majd tizenegy hónap “albérletben” töltött idő után holnap végre hivatalosan is hazaköltözik csapatunk. A jövő vasárnapi tavaszi nyitány főpróbáját a felújított pályán rendezzük, számol be róla a Jászberény hivatalos honlapja
 
– Meglehetősen régen, 2018. április nyolcadikán, a Putnok elleni 1-1 alkalmával láthatta csapatunkat utoljára hazai pályán szerepelni a berényi közönség, azóta a sporttelepünkön zajló munkálatok miatt gyöngyösi albérletbe kényszerültünk – emlékezett vissza az elmúlt hónapokra a klub elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Most végre minden a helyére került, megkaptuk a szükséges engedélyeket is a hivatalos szervektől, illetve az MLSZ-től, így végre hazaköltözhetünk. A bajnoki rajt előtti főpróba alkalmával, vasárnap vesszük birtokba a felújított létesítményt.
 
Természetesen az elnök arról is beszélt, hogy milyen változtatások, munkálatok folytak az elmúlt egy évben.
 
– Kezdjük a pályával. Egy hatvanmilliós beruházás keretében teljes egészében új alácsövezést kapott a pálya, huszonnégy fejes automata öntözőrendszer, illetve vízelvezető-rendszer gondoskodik arról, hogy az új telepítésű fű nedvesség tartalma mindig megfelelő legyen. A füvesítés egyébként már májusban befejeződött, azóta hagytuk erősödni gyepet. – mesélte Gottdiener Lajos. – Emellett elkészült a vadonatúj, 600 férőhelyes fedett lelátó is. Jelenleg 1000 fő befogadására van hitelesítve a sporttelep, ebből 100 helyet különítettünk el a vendégszurkolók számára. A követelményeknek megfelelően valamennyi műanyag székkel van ellátva. A március 3-i bajnoki rajt előtt adjuk át az új hazai és vendégbüfét, illetve vizesblokkot.
 
A munka viszont ezután sem áll le, további tervei is vannak a vezetésnek.
 
– Nyáron folytatjuk a munkálatokat. A következő ütemben az edzőpálya, illetve a műfüves pálya felújítása zajlik majd. Mindezek azonban már nem befolyásolják csapatunk hazai mérkőzéseinek megrendezését – zárta a szavait a klubvezető.
 
A bajnoki rajt előtti főpróbát a Hajdúszoboszló ellen tartja a csapat végre hazai pályán.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC