nb1.hu

A Szeged zsinórban a tízedik veretlen meccsére készül

Szeged – A vendéglátó Dorog öt meccs óta nem kapott ki.

 

A Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában a kilenc meccs óta veretlen Szeged a Dorog otthonában nyújtaná el remek szériáját. A klub 28 éves középpályása, Horváth Attila a Szeged 2011-Grosics Akadémiához igazolása óta 27 mérkőzésből 23-szor bizonyíthatott kezdőként Klausz László együttesében. A csapat stabilitásának egyik alapembere bízik benne, hogy a veretlenségi sorozat nem szakad meg a Dorog elleni, vasárnapi mérkőzésen sem.

 

Mi a titka a csapatnak, hogy sorozatban a kilencedik mérkőzésen sem talál legyőzőre?

A csapategységben rejlik a mi titkunk – mondta Horváth Attila a szegedi klub honlapjának. – Lehet, hogy közhely ezt mondani, de mindenki küzd mindenkiért, és mindenki tudja a saját feladatát. Egy csapatként dolgozunk, és úgy érzem, hogy most is így tudtuk a Nyíregyházát felülmúlni, hogy csapatként jobbak voltunk, mint ők.

 

27 forduló van a csapat háta mögött, melyből Ön 23-szor kezdőként léphetett a pályára, elégedett ezzel?

Mindig jó érzés egy játékosnak, hogyha ennyi játéklehetőséget kap, és ha érezheti a vezetőedző és a játékostársak bizalmát. Örülök ennek és remélem, hogy ez a tendencia továbbra is így folytatódik.

 

A Soroksár magához láncolta korábbi bajnokait – NB2.hu

Személy szerint hogyan készül a következő összecsapásokra?

A mester állítja elő az edzésterveket, azon kívül többedmagammal edzőtermi tréningeket végzünk. Nagyon fontos természetesen a pihenésre, a regenerációra odafigyelni.

 

A csapat Dorogra látogat vasárnap. Ősszel hazai környezetben 1-0-ás győzelemmel fejeződött be ez a párharc. Mit vár a hétvégi találkozótól?

Emlékszem még az őszi összecsapásra ellenük, Germán Tamás góljával szereztük meg a három pontot, és nem volt egy egyszerű mérkőzés. Öt mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata van most a Dorognak, ha jól tudom, akkor utánunk ők következnek ezen a listán, hiszen mi kilenccel vezetjük ezt. Öt döntetlent és négy győzelmet értünk el, úgyhogy szeretnénk ezt a mérleget kiegyenlíteni ellenük, sőt a továbbiakban át is billenteni, hogy több győzelmünk legyen, mint döntetlen.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC