Varga Rolandot ugyanúgy segítette volna a Fradi, mint Böde Dánielt

És ezzel anyagilag nem járt volna jól a bajnokcsapat.

Forrás:

Varga Roland nagy kedvence a Fradi Tábornak, ami érthető, mert csupaszív játékos, ráadásul megkerülhetetlen alakja volt az elmúlt évek magyar bajnokságainak, így az FTC sikereinek is.

Eddig 229 NB I-es találkozón lépett pályára az élvonalban, ezeken 69 gólt szerzett, ráadásul továbbiakból is tevékenyen kivette a részét, gólpasszok és eredményesen befejezett támadásokban való aktív részvételek formájában. 19 alkalommal magyar válogatott is volt, a nemzeti csapatban eddig háromszor volt eredményes.

Fradi: profi szerződést kaptak a fiatalok - NB1.hu

 

A Ferencvárosba 2015 januárjában igazolt, ám csak ebben az őszi idényben kezdett kiszorulni a keretből. Máté Csaba, a torkát fájlaló Szerhij Rebrovot helyettesítve az MTK legyőzése utáni sajtótájékoztatón korrektül elmondta, hogy támadó az ősz elején, a válogatott meccsek miatti szünetben az egyik edzőmeccsen megsérült, de azóta is várják, hogy a régi Varga Roland visszatérjen, hogy méltó konkurenciája legyen a remekül játszó Tokmacnak, Bolinak, Isaelnek, illetve azoknak a további Fradi-támadóknak is, akik viszont azóta elé kerültek a rangsorban, mert nemcsak egészségesek voltak, de jól és eredményesen is szerepeltek.

Amikor az FTC leigazolta a neveikkel említetteteket, már számítani lehetett arra, hogy kevesebb játéklehetőséget fog kapni Rebrovtól Varga.

A Fradival három bajnoki címet (egyet az ETO-val is szerzett), három Magyar Kupa-győzelmet, egy Szuperkupa, illetve Ligakupa-sikert elérő támadónak egyébként az nb1.hu információi szerint a klubvezetés felajánlotta a nyáron, hogy sportbaráti áron, bőven a piaci értéke alatt eladják, hogy többet tudjon játszani.

A jelekből ítélve az FTC vezetőinek a részéről a hozzáállás Vargához ugyanaz volt, mint Böde Dániel esetében, aki a Fradiban már nem kapott volna szakmai alapon lehetőséget, a Paksnak viszont a húzóembere lett ismét, egy ideje egyébként középső védőként is az.

FTC: hol volt Sigér Dávid, mi történt Varga Rolanddal? - NB1.hu

 

Honlapunk úgy tudja, Varga maradásának az oka az volt a nyáron, hogy a klub nem kapott érte ajánlatot. Vagy Varga nem is akart annyira távozni, úgy gondolta, megküzd a helyéért? Ezt nem tudjuk, de azt igen, hogy erre jött még rá az őszi sérülése, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy szeptember 11-e után (akkor a Paks elleni 5-0-s siker alkalmával kezdett és végig a pályán volt) csak szombaton, az MTK ellen tudott újra pályára lépni.

A kérdés már csak az, hogy ezek után mi lesz a sorsa...

Az nb1.hu az üggyel kapcsolatban megkereste a Ferencvárost, ám a bajnokcsapat vezetői átigazolási kapcsolatos híreket most sem kommentáltak, mint ahogyan eddig sem tették ezt meg.

FRISSÍTÉS: 21.28

Fradi-Barca: eldőlt, hogy ott lehet-e Rebrov - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink