Várda-Kövesd: Pintér Attila dicsérete

Idő kell az újak beépítéséhez.

Forrás: Mezőkövesd

Újra teljes fordulót rendeznek az NB I-ben, az első tavaszi játéknapon a Kisvárda-Mezőkövesd mérkőzéssel indítunk. A két szakvezető így várja a mérkőzést a Kisvárda honlapjának a jelentése szerint.:

Supka Attila (Kisvárda):”„Jó állapotban érkeztek vissza a játékosok a rövidke szünetről, az előírt programot mindenki elvégezte becsülettel. A felkészülés legfontosabb feladata az volt, hogy vissza tudjuk állítani a játékosokban azokat a készségeket, amelyek segítségével meg tudjuk nyerni az első mérkőzésünket. Éles meccsre számítok, hiszen nekünk és a Mezőkövesdnek is szüksége van a pontokra. Szeretnénk hazai környezetben eredményesek lenni, és ha megfelelő összetételben fel tudnánk állni, akkor nem lehet problémánk. Vannak gondjaink, több a sérült játékos a keretben, ugyanakkor bízom benne, hogy az újonnan igazolt játékosaink a hasznunkra tudnak válni, de azért az ő beépítésükhöz is szükségünk van némi időre, éppen ezért az elmúlt másfél-két hétben elsősorban ezen dolgoztunk.”

Kisvárda-Kövesd: a bizalom és a múlt hátrahagyása - NB1.hu

 

Pintér Attila (Mezőkövesd): „Az előkelő helyezés mindent elmond a Kisvárdáról, ellenfelünk nagyon erős kerettel rendelkezik, ráadásul az a véleményem, hogy télen nagyon jól igazolt. Több poszton is kiváló játékosok alkotják a csapatot, a széleken és center pozícióban is kiemelkedő labdarúgóik vannak. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni belőlük, és megpróbáljuk rájuk erőltetni az akaratunkat, meglátjuk, hogy ezt mennyire sikerül megvalósítani a mérkőzésen. Igaz, hogy ősszel, az utolsó öt találkozón nyeretlen maradt a szabolcsi együttes, de a múlttal nem foglalkozom, csak előre tekintek, biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz összecsapás vár ránk szombaton. Természetesen az a célunk, hogy megszerezzük a bajnoki pontokat, ehhez mindenkinek százszázalékosan kell koncentrálnia az elsőtől az utolsó pillanatig”

Kezdés 14.30-kor.

Kövesd: megegyeztek a légióssal? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink