Kövesd: megegyeztek a légióssal?

Eddig csak egy csapatban játszott.

Forrás:

A 24 éves grúz Gagi Margvelashvili a jelek szerint a Mezőkövesdnél folytatja a pályafutását, legalábbis erről adott hírt a minap a 1tv.ge. Margvelashvili a védelem tengelyében vethető be, értékét a Transfermarkt 250 ezer euróra becsüli.

A védő elmondta, napok óta Magyarországon van, orvosi vizsgálaton esett át, majd a fél+2 éves szerződésről beszélt. Arról is szót ejtett, hogy nagyon jó környezetbe került.

გაგი მარგველაშვილი - „მეზოკოვეშდის" მწვრთნელი ქართულ ფეხბურთს კარგად იცნობს - 1TV

„საბურთალომ" ევროპაში კიდევ ერთი აღზრდილი გაუშვა - გუნდის ყველაზე სტაჟიანმა მოთამაშემ, კაპიტანმა გაგი მარგველაშვილმა კონტრაქტს ხელი უნგრულ „მეზოკოვეშდთან" მოაწერა. „მოხარული ვარ, რომ ძალიან კარგ გარემოსა და პირობებში მოვხვდი. რამდენიმე დღეა უნგრეთში ვიმყოფები, სამედიცინო შემოწმება გავიარე და გუნდს ნელ-ნელა ვეჩვევი. კლუბთან 6 თვეს +2 წელი ხელშეკრულებას მოვაწერე ხელი. ახლა შეკრებაზე ვართ.

A védő szerint a Mezőkövesd edzője, azaz Pintér Attila nagyon jól ismeri a grúz futballt, de azt sem felejtette el megemlíteni, hogy honfitársai közül Lasha Dvali (FTC) és Budu Zivzivadze (MOL Fehérvár FC) is felhívta már telefonon és gratuláltak a szerződéséhez. Ő lehet a harmadik grúz futballista Nodar Kavtaradze és Luka Lakvekheliani után a Mezőkövesd keretében.

A 24 éves, jobblábas védő eddig csak a Saburtalo színeiben játszott, csapatkapitány is volt. A korosztályos grúz válogatottakat (U17, U19 és U21) végigjárta.

Margvelashvili az idényben három grúz kupa-meccsen és egy EL-selejtezőn lépett pályára, összesen két gólt szerzett.

FRISSÍTÉS: 11.13

Várda-Kövesd: Pintér Attila dicsérete - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink