Petrjak-ügy: megszólalt a Fradi Tábor vezetője

Volt Fradi-védő is kimondta a véleményét.

Forrás: Facebook/Green Monsters

 

Ivan Petrjak átigazolási ügyével többször foglalkoztunk a korábbi napokban, és így van ezzel a magyar sportsajtó nagy része is - elvégre nem minden nap vált játékos az egyik magyar élklubból a másikba, főleg nem ennyire viharos körülmények között.

Petrjak a Vidiben: most a Fradi sportmenedzsere mondta el a magáét - NB1.hu

A Bors megszólaltatta a játékosmenedzserként is ténykedő volt FTC-védőt, Hrutka Jánost, valamint a Fradi Tábor vezetőjét, Hamberger Ádámot is. Előbbi úgy fogalmazott, hogy bár nem lehet teljesen tiszta állást foglalni az eddig elhangzottakból, de "aki nem akar ilyen fantasztikus szurkolótábor előtt, nagy célokért focizni, azt nem kell sajnálni, hogy el­megy. Petrjak itthon kiemelkedő képességű játékosnak számít, de olyan fizetést egyetlen NB I-es focistának sem szabadna kifizetni, mint amennyit, ha igazak a hírek, a Vidiben keres majd. Ennyit a Bundesliga-játékosok visznek haza, és ott azért más a futballtudás szintje, más a nívó, mások a követelmények."

Szurkolók fenyegetik a Vidihez igazoló Petrjakot - megszólalt az ügynöke - NB1.hu

Hamberger Ádám, a fe­rencvárosi szurkolótábor vezetője pedig azt árulta el a Borsnak, hogy habár Petrjak jó focista, nem szolgálta olyan régóta a klubot, hogy fájjon az eligazolása.

Legfrissebb híreink