MTK: bejelentették a montenegrói válogatott érkezését

Jókor lépett az újonc.

Forrás: mtkbudapest.hu

Az nb1.hu néhány órája már beszámolt arról, hogy az újonc MTK Milan Mijatovics személyében montenegrói válogatott kapussal erősít.

Montenegrói válogatottat is igazol az MTK - NB1.hu

 

A rutinos hálóőr kétéves szerződést kötött a kék-fehérekkel. Íme az MTK bejelentése:

"Az MTK Budapest hivatalosan is megállapodott Milan Mijatoviccsal, a montenegrói válogatott jelenlegi első számú kapusával.

A 32 éves, 190 cm magas kapus 2 évre szerződik klubunkhoz. Milan Mijatovics a bolgár élklubtól, a Levszki Szófiától érkezik hozzánk egy remek szezon után. Eddigi csapata szerette volna megtartani, de anyagi nehézségek miatt nem tudta érvényesíteni az opcióját a hosszabbításra. Teljesítményének köszönhetően jelentős nemzetközi érdeklődés volt iránta a tavaszi idény során, ám klubunk a megfelelő időben lépett, így Mijatovics az MTK Budapest ajánlatát fogadta el. 

Az idei szezonban 30 tétmérkőzésen védett csapatában - köztük az Európa Ligában -, és a mérkőzések felén, 15 alkalommal nem kapott gólt.

- Milan személyében egy erős fizikumú, tapasztalt kapus érkezik hozzánk. Ez a komoly nemzetközi tapasztalat fontos segítség az épülő fiatal csapatunknak - mondta Polyák Balázs sportigazgató a szerződés hivatalossá válását követően.

Az idei szezon legemlékezetesebb meccse Mijatovics számára a Ludogorec elleni kupatalálkozó lehetett: a 94. percben büntetőhöz jutott a korábban rendszeres BL- és EL-csoportkörös Ludogorec, ám leendő kapusunk bravúrral hárította azt, majd a Levszki 11-es párbajban verte a bajnokot. Íme, Mijatovics emlékezetes védése:

Megfelelő időben léptünk: a Levszki válogatott kapusa érkezik

 

FRISSÍTÉS:

19.46:

Egy nap, két igazolás: újabb érkezőt jelentett be az MTK - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink