Egy nap, két igazolás: újabb érkezőt jelentett be az MTK

Univerzális futballistával bővült a keret.

Forrás: mtkbudapest.hu

Az nb1.hu-n már beszámoltunk arról, hogy öt játékos is távozott az Újpesttől. Többek között Balázs Benjámin is búcsút intett a lila-fehér klubnak. A rutinos játékosra az MTK csapott le. Érdekesség, hogy az újonc hétfőn már Milan Mijatovics személyében montenegrói válogatott kapussal erősített.

MTK: bejelentették a montenegrói válogatott érkezését - NB1.hu

 

Íme az MTK közleménye Balázs érkezéséről:

"Az MTK Budapestben folytatja pályafutását Balázs Benjámin.

A 30 éves, több poszton - szélsőhátvédként, középpályásként és támadóként is - bevethető magyar játékos Újpestről érkezik klubunkhoz. A Kaposvár színeiben lett NB I-es játékos, a Rákóczinak csapatkapitánya is volt, több alkalommal is megválasztották az év játékosának. Külföldön megfordult a portugál Vitória Guimarães és a cseh FK Teplice együttesénél is, majd 2015-ben hazatért Magyarországra, az Újpest FC-hez, amelynek az elmúlt 5 szezonban rendre alapembere volt, 2018-ban pedig kupagyőztes lett a lila-fehérekkel.

Balázs Benjámin tapasztalt labdarúgó, hiszen 255 NB I-es mérkőzéssel rendelkezik. 15 bajnoki gólja mellett 27 gólpassza is van.

- Univerzális játékos, aki az élvonalban már több poszton bizonyított. Örülök, hogy a több klub által megkeresett Benjámin végül minket választott, és az MTK-t erősíti a jövőben - mondta leigazolását követően Polyák Balázs sportigazgató.

Balázs a nyári felkészülés kezdetén csatlakozik a keretünkhöz, ezt megelőzően mutatkozik majd be szurkolóinknak is."
 

Legfrissebb híreink