Most gambiai válogatott támadó igzolását jelentette be a Vidi

Méghozzá hivatalosan!

Forrás:

ÍME, A VIDI BEJELENTÉSE:

Lamin Jallow Vidi-mezben folytatja pályafutását!
Kölcsönben, vételi opcióval érkezik a gambiai válogatott támadó.

  
A Vicenza és klubunk megállapodása alapján egyelőre kölcsönben, de vételi opcióval a MOL Fehérvár FC-ben folytatja a pályafutását Lamin Jallow.

A gambiai válogatott csatár 1995. december 18-án született hazája fővárosában, Banjulban, azonban rövid hazai karrier után már 2014-ben Veronába tette át székhelyét, ahol a Chievo játékosa lett. A kék-sárgáknál bemutatkozhatott a Seria A-ban is, majd az elmúlt négy és fél évet az olasz másodosztályban töltötte (sorrendben a Trapani, a Cesena, a Salernitana és a Vicenza együtteseiben játszott), összesen 128 bajnokin 28 gólt szerzett és kiosztott 12 gólpasszt is. A 2020/2021-es szezonban a Vicenza mezében 21 mérkőzésen 3 gólt és 2 asszisztot jegyzett, betalált a idény utolsó mérkőzésen is.

14-szeres ukrán válogatottat igazolt a Vidi - NB1.hu

 

Lamin a gambiai válogatottban 2016-ban debütált, első fellépését további 13 követte, eddig egyszer volt eredményes - legutóbb idén márciusban lépett pályára, Kongó ellen.

Fociláz Debrecenben, a Vidi "aprópénzért" szerződtethette az ukrán válogatott játékost - NB1.hu

 

"Lamint már korábban is figyelte a szakmai stáb, azonban miután a Vidihez kerültem, kicsit lelassult maga a folyamat, hiszen én is szerettem volna meggyőződni arról, hogy megvannak benne azok a kvalitások, amelyek hasznosak lehetnek a csapat számára. Úgy ítéljük meg, hogy sebességével, fizikai felépítésével mindenképpen sokat tud majd hozzátenni a támadójátékunkhoz, valamint növeli a vezetőedző variációs lehetőségeit is" - mondta új igazolásunkról sportigazgatónk, Sallói István.

Vidi: két bajnoki címmel rendelkező játékos érkezhet - NB1.hu

 

"Örülök, hogy itt lehetek, tisztában vagyok vele, hogy egy nagy múltú csapathoz érkeztem, ami nagy célokkal vág neki a következő időszaknak és remélem, ennek én is tevékeny részese tudok lenni! Várom, hogy találkozhassak és ünnepelhessek a szurkolókkal a stadionban, úgy gondolom, a segítségükkel jó teljesítményre leszünk képesek. Csapattársam volt a Vicenzánál Davide Lanzafame, aki sokat mesélt a magyar bajnokságról, tudom, hogy jó csapatok alkotják a mezőnyt, nincsenek lefutott mérkőzések. A családom jövő héten érkezik Székesfehérvárra, itt szeretnénk berendezkedni a 3 éves lányommal, az 5 hónapos fiammal és a feleségemmel. Természetesen nagyon izgatottan várják ezt az új időszakot, akárcsak én" - nyilatkozta honlapunknak Lamin Jallow, aki a 30-as számú mezt viseli majd a Vidiben.

Legfrissebb híreink